Tarot centar

Životni put za broj 6 – Vizionar-Numerologija – Vaša sudbina kroz značenje brojeva

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako je vaš životni put broj 6, vaša svrha je razvijanje njegovanja, uravnotežene odgovornosti, prihvatanja, služenja drugima i vizionarskih potraga.
Ako je Vaš numerološki broj šest, osjećaj odgovornosti vjerovatno će biti veoma istaknut za Vas. Osobe rođene pod ovim brojem smatraju se najpitomijim od svih brojeva,a životni put im je povezan sa učenjem iz raznih primjera. Ovo preuzimanje odgovornosti obično znači da su osobe rođene pod numerološkim brojem šest uvijek tu da pomognu drugima na bilo koji mogući način. U stvari morate da se osećate korisnim da biste istinski bili srećni.

Oni koji su rođeni pod numerološkim brojem šest obično su veoma fleksibilne osobe i mogu da uspostave komunikaciju bez obzira na generacijski jaz. Šestice su idealisti i obično su poznate po tome da im je mudrost, razumjevanje i balans kamen temeljac za preuzimanje odgovornosti na najbolji mogući način.

Uobičajena stvar za šesticu je da bude posvećena svom domu i porodici. To je obično prioritet za ove osobe uz zalaganje za zajednicu. Ključni kvaliteti i riječi kojima se odlikuju su odgovornost, zaštita, njegovanje, zajednica, balans, simpatija i porodica.

Preuzimanje odgovornosti, ponekad i više nego što je potrebno, također može biti zajednička osobina za osobe rođene pod numerološkim brojem šest. S vremena na vrijeme ovo može veoma da Vas iscrpi i iscijedi. Ostale stvari na kojima bi osobe rođene pod brojem šest mogle da rade su njihova sklonost ka preuveličavanju i njihova pretjerana pravičnost. Ponašanje kao što je uplitanje ili ometanje (naročito u porodičnim stvarima) će Vas vjerovatno dovesti do problema.

Životna preokupacija za osobe rođene pod numerološkim brojem šest je da prihvati mogućnost za preuzimanje odgovornosti u ravnoteži i da pruži savjet, uslugu ili podršku onima oko sebe i u većoj zajednici. Osjećanje nezadovoljstva gotovo sigurno će se pojaviti kao uzrok potcjenjivanja samog sebe. S obzirom da postoje tendencije da se veze razvijaju inicijativom šestice, ukoliko se ne obrati pažnja na gore navedeno može doći do usamljenosti i izolacije.

Za neke pripadnike ovog broja može biti izazov da preuzmu odgovornost za sve sto ih okružuje na “zdrav” način.. Pažljivo planiranje i obzirnost prema sebi i drugima mogu ublažiti osjećaj krivice i zatrpanosti krivicom. Suvišna samokritičnost može biti problem ukoliko želite da završite nešto kako valja. Dobra stvar je što preuzimate odgovornost samo za one stvari za koje ste sigurni da možete da završite.

Poznate osobe životnog puta broj 6:
Honoré de Balzac (20.5. 1799), Giuseppe Verdi (10.10 1813), and John Lennon (9.10. 1940), Britney Spears, Victoria Beckham, Michael Jackson, Jessica Alba .

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM