Tarot centar

Vodolija-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Obzirom da će se slobodne Vodolije najviše baciti u potragu za partnerom u svom najbližem svakodnevnom okruženju ili kroz poslovne okolnosti, moram da vam napomenem da ćete naletati na dva tipa ličnosti. Neke osobe pod maskom emocija i jake zainteresovanosti za vas u stvari samo traže neobavezan odnos i povremeno „druženje“. Što je najgore, komunikacija sa njima ide lako i mogu da vam se brzo podvuku pod kožu. Drugi tip osoba ima malo arogantan stav prema vama, znate oni koji uvek sve znaju i koji su stalno u pravu, ali je poenta u tome da time samo skrivaju svoju pravu suštinu i boje se povredjenosti kroz prepuštanje emocijama. Sada…očigledno je da će vas prvi na blic mnogo lakše privući, ali savet za vas bi bio da ne ulećete ni u šta već da date priliku svima koji su oko vas da pokažu svoje pravo lice. Možete biti iznenađeni koliko se neki oklopi lako i brzo tope posle malo vremena. Ne zaboravite da tek kada otvorimo neke školjke, vidimo da u njima postoji biser. Što se Vodolija u emotivnim vezama i brakovima tiče, pred vama je još jedan mesec kada nećete moći da se opustite u odnosu sa voljenom osobom. Naročito bi treća dekada meseca mogla biti zahtevna i naporna u vezama, jer će se tada lako ispoljavati ljubomora i sumnja a i neka stara problematika bi mogla opet isplivati na površinu.

Posao

Iako ćete, kada ovaj mesec prođe, u velikoj meri biti zadovoljni svime što ste uspeli da uradite i postignete kroz njega, ne mogu vam ni u jednom trenutku obećati da će ovo ići bez stresa. Istina je da su zvezde u velikoj meri na vašoj strani, ali sve ovo mora biti skopčano sa velikom žurbom, stresovima, ponekad pokušajima da se uskladite sa kolegama, pa i tenzijom u svakodnevnom poslovnom okruženju. Polje karijere je dobro postavljeno i očekujte podršku od strane nadređenih za neke svoje projekte i to najviše u drugoj dekadi novembra. U tom periodu možete doći i do nekog dogovora baš sa šefovima, da li što se promene pozicije tiče ili povećanja finansijske naknade za ono što radite. Privatni i honorani poslovi su postavljeni dobro tokom celog meseca, ali pitanje je da li ćete moći da se angažujete na više strana tokom treće dekade, jer ćete biti zatrpani nekim redovnim obavezama koje morate završiti. U prvoj polovini novembra angažujte se oko svih poslova vezanih za inostranstvo, isplatiće se.

Zdravlje

Nepovoljna zdravstvena slika na žalost govori o tome da će vam imunitet biti slaba tačka tokom celog meseca. Ako „uhvatite“ prehladu ili neki virus, poslušajte savet i odležite, jer je lako moguće da dođe do recidiva i ponovnog vraćanja tegoba. Vodite više računa o odmaranju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM