Tarot centar

Visak i proricanje-pogled u budućnost….RASTUMAČITE PORUKE!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nekada davno, da bi saznale pol deteta, žene su praktikovale jednostavnu tehniku gatanja: napravile bi klatno uvukavši konac u iglu. nakon čega bi ga postavile iznad unutrašnje strane nadlanice istovremeno izgovarajući pitanje. Ako bi se igla zanjihala u smeru kazaljke na satu, to je značilo da nose sina, dok je suprotno kretanje ukazivalo na to da će na svet doneti devoj-ćicu. Gatanje pomoću viska drevna je tehnika koju praktikuju mnogi narodi, a cilj je da se dobiju odgovori na važna pitanja. Klatno se pravi od konca ili kože, a može se upotrebiti i lanac na čijem je kraju zakačen visak.

IZABERITE IDEALAN “ALAT”

Ezoteričan su veliku pažnju pridavali izboru materijala od kojeg se pravi visak. Najčešće su kombino-vali metale sa poludragim kamenjem, na primer – srebrni lanac sa gorskim kristalom, ametistom ili olovom. Početnicima se savetuje da to budu igla i konac, ili kožna traka sa kristalom i olovom.

Za izradu klatna postoje određena pravila: konac mora da bude dugačak 40 cm. dok visak ne bi trebalo da bude duži od 5 cm. Pre upotrebe ostavlja se da prenoći na prozoru, najbolje u vreme punog mcscca, da bi se što bolje napunio energijom.

ENERGETSKI PEČAT

Visak će biti spreman za upotrebu tek kada mu date sopstveni energetski pečat. Stavite klatno na dlan, preklopite ga drugim dlanom, zažmurite i polako izogvarajte:

“Ja (izgovoriti svoje ime i prezime), ponosni sam vlasnik ovog viska koji će uvek kazivati istinu, za dobrobit svili. Nikada me neće navesti na pogrešan put niti će dozvoliti bilo kakvu manipulaciju. Uvek je iskren jer kroz njega leće božanska ljubav.”

TEHNIKA UZEMLJENJA

Budući da nemate iskustva u gatanju viskom, morate izvesti i uzemljenje, da bi božanska energija neometano kružila kroz vaše telo i rekvizit. Sedile na stolicu uspravnih leda i nogu raširenih oko 10 cm. Stopala su čvrsto na zemlji, a šake naslonite na kolena. dlanova okrenutih nagore. Nekoliko puta polako odahnite i izdahnite, a onda zamislite kako vam se iznad glave pojavljuje bleštava bela svctlost. koja ulazi preko temena, prolazi kroz telo i noge, i odlazi u zemlju. Nakon ovog malog “uvoda”, spremni ste za rad sa viskom.

“DA”, “NE” I “MOŽDA”

Narednih nekoliko dana moraćete da vežbate da biste se energetski povezali sa viskom i naučili da tumačite njegove odgovore. Šalite za sto uspravnih leda i postavite stopala jedno pored drugog. Ako ste dešnjak. visak držite levom rukom i obrnuto. Naslonite lakat na sto (podlaktica treba da pravi ugao od približno 45 stepeni u odnosu na površinu stola) pridržavajući konac palcem i kažiprstom desetak ccni-timetara od vrha, dok visak treba da bude oko centimetar iznad stola. Počnite damu postavljate pitanja, na primer: ”Pokaži mi odgovor da”, a onda pratite u kom smet u se kreće. Sačekajte da se umiri, pa ponovite postupak još dva puta da bi vam visak pokazao odgovore “ne” i ”možda’! Pre nego što postavite konkretna pitanja, zamolite visak da vam kaže da li je spreman za gatanje. Ukoliko je odgovor negativan, ostavite proricanje za neku drugu priliku. Dok ne pređete na napredniju tehniku gatanja, postavljajte visku pitanja čiji odgovori ne zahte-vaju više od “da”, “ne” i “možda’!

NE MOŽE BEZ DOZVOLE

Kada savladate ovu vežbu, možete da pređete na narednu koja se izvodi pomoću šeme A prikazane na našoj slici. Pre nego što počnete sa gatanjem, stavite papir na sto, a visak postavite u centar kruga, pa ga lagano podignite i upitajte da li možete da gatate. Ako dobijete dozvolu, postavljajte pitanja (samo ona čiji odgovori mogu da glase “da” ili ”ne”), a pre novog odgovora sačekajte da se vrati na centar kruga.

RAD SA KRUGOM

Nakon što ste savladali početne korake, slali gatanje viskom pomoću ezotcrijske tabele (šema B), polukruga sa poljima na kojima su slova i brojevi. To znači da pomoću ove metode možete dobiti složenije odgovore i da saznate ime neke osobe, odredite važan datum… I u ovom slučaju morate pitali visak da li je rapoložen za proricanje. Pomoću ove metode možete da saznate svoj emotivni potencijal, ali i kolika vam je špirit ualna ili mentalna snaga.

RASTUMAČITE PORUKE

Na levoj strani nalaze se simboli koji predstavljaju emocije, llzičku snagu, um i spiritualnost. Ukoliko želite da proverite potencijal neke od tih oblasti, stavite vrh viska sačekajte da se vrati na centar kruga.

RAD SA KRUGOM

Nakon što ste savladali početne korake, slali gatanje viskom pomoću ezotcrijske tabele (šcma B), polukruga sa poljima na kojima su slova i brojevi. To znači da pomoću ove metode možete dobiti složenije odgovore i da saznate ime neke osobe, odredite važan datum… I u ovom slučaju morate pitali visak da li je rapoložen za proricanje. Pomoću ove metode možete da saznate svoj emotivni potencijal, ali i kolika vam je spiritualna ili mentalna snaga.

RASTUMAČITE PORUKE

Na levoj strani nalaze se simboli koji predstavljaju emocije, fizičku snagu, um i spiritualnost. Ukoliko želite da proverite potencijal neke od tih oblasti, stavite vrh viska na željenu ikonicu i zadržite ga nekoliko trenutaka, potom polako prelazite iznad svakog broja krećući se sleva na desno (počinjete od – 9). Iznad kojeg broja visak zatitra, to će predstavljati vrednost psihičke, mentale ili spiritualne energije. Ako želite da vam visak otkrije neko ime, stavite ga u početni položaj označen na skici, a onda pustite da se klati prema određenom slovu. Na isti način može da vam otkrije i brojeve koji označavaju važne datume. Visak takodc može da vam poruči da vas voli, ako se zanjiše prema toj ikonici (označena krstićem na levoj strani polulopte), ili da vam saopšti da nije raspoložen da ispisuje slova (ikonica na kojoj je označena šaka). Uživajte dok radite viskom i prihvatite ga kao razonodu, nikako kao ”naredbodavca” bez kojeg ne možete da donesete ni najbanalniju odluku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM