Tarot centar

Venera u Vagi/Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pompozna, graciozna, u svom sjedištu (Venera je vladarica Vage) okružena ljubavlju i pažnjom, ne miče prstom, a zarađuje, oko nje lete, manekena, osobita u zavođenju migom, ne traži, ali dobiva, aktivna u svemu gdje se ne treba fizički angažirati, može biti pisac, pjesnikinja, rječita, ne žuri, zna da može, odgovaraju joj svi mogući prostori u kojima je prate pogledom, ne voli zviždanje niti prostačke upadice, ne voli kamiondžije niti one neurednih noktiju, ona je prije svega esteta. Venera u Vagi je oličenje društva, centar je društvenih zbivanja, aktivna u svemu, a osobito u sexu, tu je kraljica, ali žena…, muškarac dvoji, on je esteta, često modni dizajner, tj šnajder ili krojač, dvoji o spolu sviđaju mu se i muški, ali neće, boji se ogovaranja, moralan izvana iznutra mućak. Prema ženama je poput tetrijeba, makar i ružan gradi se lijepim, on zna i može, kad osvoji i odradi napušta žrtvu vraća se ženi koju ne ostavlja, jer se boji samoće, obitelj mu baza za akciju, da ne duljim lažan je to sjaj Venere. Ali dobra je strana kod oba spola želja za znanjem, kao i Blizanci lako upijaju znanje lako ga prenose, često su profesori ili pak pravnici, pa i matematičari, čvrsti, rječiti, ali nekako iskvareni, nikada ne zbore istinu, stalno nešto vrdaju, žena voli dodir, priču, šaputanje, dugu predigru, muški bi sve brzo i radi recke na revolveru, šepuri se pred muškim društvom. Često je prodavač bureka, dakako figurativno rečeno. Galeb, po dalmatinski. Zdravlje: problem kože i bubrega, kao i šećer u krvi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM