Tarot centar

Venera u tranzitu kroz zodijački znak Bika-Neka realizacija svih planova bude lagana spontana i postojana…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA, planeta ljubavi, umetnosti i male sreće,  počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Bika, znak ljubavi i uživanja kroz koji će tranzitirati  kada počinje tranzit kroz znak Blizanaca.

Venera je simbol osećanja i mogućnosti da se zaljubimo, ljubavi koju osećamo prema suprotnom polu, umetnosti i svim životnim zadovoljstvima. Predstavlja sve ono što volimo ili u čemu uživamo, utiče na našu moć zavođenja, društvenost, apetit. Vlada grlom i krajnicima, čulom ukusa, štitnom žlezdom… U Biku, Vagi i Ribama naglašava sentimentalnost, a njen uticaj slab je u zodijačkim znacima Device, Škorpiona i Ovna.

Pozicija Venere simbolizuje lični sistem vrednosti, pa znak i astrološka kuća u kojima se nalazi može opisati karakteristike osobe u koju možemo da se zaljubimo, ali i da je vremenom zavolimo.
U natalnom horoskopu muškarca, Venera simbolizuje tip žene koja ga privlači, ali i tip osoba koje izazivaju njegovo divljenje dok u ženskom horoskopu opisuje šta ona želi u ljubavi. Na primer, ženi sa Venerom u vazdušnim znacima dopadaju se partneri rođeni u Blizancima, Vagi i Vodoliji. Muškarca sa Venerom u vatrenim znacima privlači žena tipa Ovna, Lava, Strelca dok muškarac sa Venerom u Raku, Škorpionu ili Ribama traži emotivnu, empatičnu i tolerantnu partnerku. Ženu sa Venerom u vodenim znacima privlače romantični i emotivni muškarci itd.

Tranzit Venere kroz znak Bika najviše će posvedočiti pripadnici zemljanih i vodenih znakova koje uglavnom očekuje nešto dinamičniji emotivni život, promene u finansijskim pitanjima, pojačan apetit i naglašenu potrebu za užitkom. Ovnovima se smeše ljubavna uzbuđenja, Bikovima zanimljiv susret na nekom putovanju, a Blizancima mogućnost ulaska u tajnu vezu. Rakovima se neočekivano može javiti bivša ljubav, dok Lavovi preko posla mogu da upoznaju zanimljivu osobu. Device očekuju iznenađenja u ljubavi, a Vage poboljšanje finansijske situacije i romantičan susret sa nekim umetnikom. Škorpionima se može dogoditi da požele da obnove staru vezu ali i suoče se sa finansijskim gubicima, dok će Strelci dobiti šansu da zarade više novca. Jarčeve može privući neko ko se bavi sportom ili umetnošću, a Vodolijama može doneti zaradu preko poslova sa nekretninama. Ribe mogu ući u tajnu romansu sa osobom sa kojom su nekad bili bliski.

VENERA KONJUNKCIJA URAN 3° BIK *tranzit
Senzualnost, osobenosti ljubavnog života, nemoralne sklonosti, prepuštanje emocijama, neraspoloženost, želja za nezavisnošću u ljubavi, nervoza pod pritiskom raznih želja, problemi.
Tranzitnia konjunkcija podstiče intenzivne emocije, sentimentalnost i naklonost. Najavljuje veoma buran i romantičan sled zbivanja. Prisutna je i podložnost netrpeljivosti prema ograničenjima, ceremonijama ili ustaljenostima ukoliko vam stoje na putu ili odlažu ispunjenje vaših ličnih želja.

VENERA SEKSTIL NEPTUN 18° BIK/RIBE
Poštovanje prema ljubavi viših nivoa i umetničkim događajima, sanjalačka priroda, entuzijazam, platonska ljubav, mnogo želja, sklonost ka putovanjima i velikim troškovima.
Ovo su dani uživanja, period lagodnosti, zadovoljstva i suptilnih užitaka. Vlada harmonija između duhovne i praktične strane karaktera, kao i u ljudskim odnosima. Ovaj tranzitni aspekt je odlična kreativna podloga stvaralačkom radu i razvijanju više svesti.
Puno prijatnih intervala ispunjenih zadovoljstvom.

VENERA TRIGON SATURN 19° BIK/JARAC
Prisutan je pojačan smisao za realnost, trezvenost, osećanje odgovornosti, štedljivost, rezervisanost, odanost, dobra samokontrola, odnosi sa starijim osobama, vrednovanje predmeta.
Uživate u odanoj pažnji vaše okoline; bićete stabilni i dobro ćete prolaziti po pitanju sentimentalnog života. Gajićete naklonost prečišćenu od strasti, a vaši društveni i finansijski interesi će uznapredovati. Sklapate trajna prijateljstva i veze. Ovo je povoljan period za preduzimanje obezbeđivanja zaliha za budućnost.

VENERA TRIGON PLUTON 22° BIK/JARAC*
Snažno postojano osećanje ljubavi je prisutno, izuzetna privlačnost, intenzivan seksualni život, poseban umetnički talenat, fanatična privrženost.
Stičete nove spoznaje o postupcima prema ljudima, a posebno o načinu kako postupate prema vašem partneru. Prihvatate ljude na prijateljski i pozitivan način. Sada se izdvaja osoba u vašem okruženju koja će dugoročno biti izuzetno važna za vas. Imate osećaj da ne morate više da se borite za vaše ciljeve. SVE JE REŠENO.

VENERA počinje tranzit kroz zodijački znak BLIZANACA

Da je često tokom tranzita Venere kroz zodijački znak Bika snažno iščekivanje i potreba za prepuštanjem užicima ogromna – DA.
Da ćete se nakon toga mislima vraćati na Majske dogadjaje sa nevericom primišljajući kako to da baš ništa nije uspešno okončano.
Suzdržite se od velikih očekivanja, rashoda, ulaganja. Suzdržite se od idealizovanja, “lako ćemo” koncepta.
Neka realizacija svih planova bude lagana spontana i postojana.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM