Tarot centar

Venera u Ribama/Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ona je tu kao riba u vodi, uživa u ovoj poziciji, najplemenitija pozicija Venere, lijepa, skromna, humana u svom djelovanju, oči često tamne ili zelene, dogodi se i plavi odraz neba u tim krasnim očima, voli životinje, pse, mačke, osobito konje, kao i Venera u Strijelcu. Ova je pozicija kao i pozicija Venere u Raku, medicinska sestra, teta u vrtiću, učiteljica razredne nastave, sve što je vezano uz pomoć, osobito voli pomagati djeci pa su često defektolozi, logopedi, a ima ih i povjesničara umjetnosti, jer vole lijepo, vole umjetnost, vole operu, no dobro danas baš za operom ne luduju ali u 19 i 20 stoljeću do šezdesetih jesu. Vole sve što ih podsjeća na prošlost, ne vole grubost, vole nježno, polako, romantične su prirode, vole večeru uz svijeće, šum mora, lagano udaranje valića o šljunak obale, njihovo kotrljanje, vole šum bora, šum lišća, s jeseni tuguju, u proljeće se bude, cvjetaju, ljepotom obasjavaju svijet. Ali ono što je najvažnije to je njihova mudrost, one pomažu riječima, tihim smirenim glasom i kada žestoko trpe od tuge, jer one jesu tuga, one su anđeli tuge, one tugu poznaju i znaju se s njom nositi one znaju tugu razotkriti one su borci protiv tuge, jer su je upoznale, kao što se da bismo spoznali dobro treba razotkriti zlo u samom biću u njegovoj srži, jer zlo i dobro su kao noć i dan i Venera u Ribama je svjesna toga već zarana. Divno je to stvorenje, nema nježnijeg. Muški ove pozicije nisu baš umješni u životu, ali žene jesu, oni su pjesnici, autistični pisci, skloni čašici u kakvoj opskurnoj birtiji u predgrađu, u nekom neptunu, u nekom zaglavlju gdje piše tuga, gdje je tuga sinonim za život, gdje su i psi namjernici rekli laku noć. Muški ove pozicije su tužni ljudi koji u žena izazivaju sjetu i što se događa, eureka, oni osvajaju tugom, tužnim pogledom pjesničkim izrazom, oni osvajaju svojom sposobnošću sviranja, oni su glazbenici, izvrsni pjevači, multitalenti, oni skidaju ženi po zvijezdu s neba lagano da ne padne glasno, a žene ove pozicije trnu uz svijeću, zajedno s njom gube se u nemoći, gube se u strasti, gube se u predanju, ali nježno, one vole nježno samo nježno one vole dodir, one vole mlaz vode, dodir svile i takva im treba ruka, muška ruka, iako se ne libe niti ženske ruke, ali to ne odaju, to je njihova tajna, slikari su književnici, oni su, s Venerom u Ribama umjetnici koji svijetu daju mnogo toga ne samo za godinu, već za stoljeća, npr. slike, rukopisi, književna i glazbena djela. Ovo je kompleksna pozicija i bitno je odrediti poziciju vladara i suvladara, Neptuna i Jupitera, a oni su sada u Ribama i Biku, stoga je Ribama sada tako dobro da toga nisu niti svjesni, no dobro nije dobro samo Veneri u Ribama već Ribama općenito, ali ponajviše Veneri u Ribama, to je plodnost, to je rađanje to ljubav, to je odbljesak nježnosti u smiraj dana.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM