Tarot centar

Venera u Ribama-Kada se točak zaustavi i kada se podigne magla, kada momenat nesigurnosti prodje sve je jasno!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubav stvarate iz haosa, toliko da ste ponekad bili poznati po svodjenju strukture do unuštenja kako biste ponovo proživeli obnavljanje i stvaranje boljeg. Vaša živa mašta će omogućiti da vidite stotine rešenja za svaki potencijalni proble, a samo spontani osećaj za eliminaciju će omogućiti da prepoznate idelano rešenje ali tek nakon što razmotrite veliki broj opcija smenjujući ih poput niza slika u kaleidoskopu konfuzije.

Kada se točak zaustavi i kada se podigne magla, kada momenat nesigurnosti prodje sve je jasno. Iako možda drugi ne spoznaju dubinu sumnje sa kojom ste se suočavali, oni koji su vam bliski znaju da je vaša psiha poput podmornice. Neizbežno ćete morati uložiti izvesnu količinu svakog dana meditirajući nad ličnim pitanjima pre nego što ih prepoznate u tonovima jasnoće i izvesnosti koja je potrebna za donošenje odluke. Samo oni najbliskiji moći će da vas prate kroz duboke vode sumnje i straha, ali neće moći da prihvate zadovoljavajuće objašnjenje o mestima koje ste posetili. Oni koji vas dobro poznaju i razumeju biće dovoljno razumni da uoče kada vam je potrebno malo više tišine i izolacije, i dovoljno snažni da znaju da vam je upravo tada podrška najpotrebnija.

Tranzit Venere će imati dalekosežnije posledice na vaš emotivni i kreativni život. Uskoro ćete svakodnevno raditi sa magičnim stvarima o kojima ste nekada samo maštali. Problemi neće nestali, i može izgledaiti kao da su još ozbiljniji u početku, ali potencijalna rešenja će se pojaviti brže nego što očekujete, a neka od njih će biti jednostavna za realizaciju i predstavljati osnovu za novu sreću koja će trajati do kraja vašeg života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM