Tarot centar

Venera u Jarcu/Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

E Venere, avaj, koja li je to pozicija, deseto polje, prirodni poredak, grize za poslom, gradi karijeru, hladna izvana iznutra želi, ćuti ali ne pokazuje, sve ono što je Rak izvana Jarac je iznutra i obrnuto (upamtite si svi, ono što pokazuje jedan znak, nasuprotni to ne iskazuje, ali nosi u nutrini i obrnuto), a kad je Venera u Jarcu on se očituje drsko, dominantno, kroz Veneru prolazi hladan zrak, ispuhivanje, vitezovi okruglog stola, šuma u magli, obožava šume, prirodu, bježi u samoću, traži istog, voli samozatajne prijateljice, ne traži trač, nije mu sklona, trač i žuta štampa, to radi samo krišom, ne u javnosti. Venera u Jarcu ima problema s kožom, često bubuljice, pa i krateri po licu, ali ne baš vulkanski, mnogo je tu pudera, guši se koža, žene rade grešku zatvaraju disanje kože, zatvaraju pore i koža stari, brzo se suši, valja mnogo kreme koja vlaži kožu, koja je uvažava, ne pretjerati s istiskivanjem bubuljica. Uh kako romantično, ali to su lijepe žene, mršave pretežito, gdjekad veće grudi, gotovo nikada zadnjice, duge noge, Strelice imaju recimo dugi trup i kratke noge, žene s Venerom u Vodenjaku često dugu tamnu kosu, onako više model 1969, pramen na licu sjetan pogled, pogled koji samo iskusan može pročitati željom, dječak ne može, mladić se gubi, ona ga pojede jednom riječju dominira u vezi, traži stabilnog partnera, pristojnog prije svega, teško ju zadovoljiti, ali kad se nađe put onda nema ljepšega uzbuđenja, treba uporna muškarca žena s Venerom u Jarcu, treba joj muškarac koji će je razumjeti, jer Venera te pozicije nije otvorena, pače ona je skroz zatvorena, dakako, sada joj je vladar u Vagi (tranzit) pa je izmjena vladara, pa je sreća, rječitost i učenost, snaga uma, mudrost, uspješnost, poslovna prije svega. Vladari su vremena oni s Venerom u Jarcu, sada naročito, pa sve do listopada 2012. Odlična pozicija, ponavljam za Veneru u Jarcu, da zabune ne bi bilo. Muški se ne sklanja traži stabilnu mudru ženu, koja ne zbori mnogo koja voli planinu šumu brijeg polje, koja voli obitelj, ali ne sili koitus, ne sili nježnost, muško te pozicije žudi mir, uzeti kad hoće, malo je to sebična muška pozicija, uzima ženu za sebe, ne dijeli je s drugima negoduje kada ide s prijateljicama ili pak prijateljima, ali žena ove pozicije je izuzetno vjerna, ako Saturn nije u Škorpionu pri rođenju ili pak Ribama, ili pak u Raku. Jobovska pozicija, u mladosti su to Venere starmalog ponašanja, preozbiljne, ali kako godine idu kečke ostaju pa niti bora ne smeta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM