Tarot centar

Venera kvadrat Uran-Položaj upozorava na nepromišljene rashode, na naglost u reakcijama…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike kardinalne grupe znakova, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete izmedju 10° i 20° Ovna, Raka, Vage i Jarca.

Činjenica je da kvalitetni odnosi zahtevaju dosta truda i ulaganja. Bez obzira na rasu, pol, seksualnu orijentaciju ili društvenu poziciju, tokovi odnosa zbunjuju svakog od nas, a sposobnost održavanja i negovanja odnosa zahteva sve više veština i energije tokom poslednjih 10 godina.

Današnji kvadrat Venere u Raku sa Uranom u znaku Ovna može biti izuzetno problematičan jer iznosi postojeću ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, težnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj današnji kvadrat aktivirati upravo aktuelne teme u postojećem odnosu kojima niste zadovoljni. Ukoliko se oslonite na jednu stranu aspekta (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zemljanim i vodenim znacima verovatno ćete se osloniti na Veneru), možete nesvesno pokušavati da izgradite strukture koje će terati partnera što dalje od vas. Ukoliko se oslonite na drugu stranu danas aktuelnog kvadrata (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u vazdušnim ili vatrenim znacima oslonićete se na Urana), vaša potreba za slobodom i nezavisnošću vas može voditi ka nesvesnim obrascima kojima ćete kod partnera pobuditi osećaj lične nesigurnosti. U svakom slučaju danas su skoro sasvim izvesni konflikti, rasprave i odmeravanje snaga u svakom postojećem odnosu.

Položaj upozorava na nepromišljene rashode, na naglost u reakcijama i potrebu da se pokrenet, aktivira i “zaživi” – probudi… Žudnja za slobodom je prenaglašena, ali sa druge strane deprimira je potreba za sigurnošću (znak Rak) te sukobljene energije kreiraju dinamizam koji može snažno da izbaci iz koloseka. Sam kvadrat sa Uranom donosi frustraciju, nemir i stres, probleme zbog nestabilnosti i napetost. Dok Venera žudi da bude sigurna i ušuškana, Uran je podseća na blagodeti slobode i oslobodjenja. Želje i potrebe su naglašenije nego obično i teže ih je preoblikovati, modelirati, uklopiti u dnevnu rutinu i načini ih bezbednim po okruženje.
Posebno su ugrožene duge emotivne veze, a oni koji su slobodni sada mogu iznenada uleteti u neku novu emotivnu priču a da pri tom ne budu svesni u šta su to “upali”, i da li je bolje da su još malo ostali sami.

Svaki put kada je aktivan aspekt Venere i Urana potrebno je da se okrenemo sebi, i nepristrasno osmotrimo kvalitet odnosa. Često su nesvesno lične teme i ambivalentan stav upravo ključne i aktiviraju problem u odnosima koji su zapali u rutinu i u kojima nedostaje uzbudjenja. Umesto da se oslonite na potrebu za uzbudjenjima i ispoljite je kroz konflikt koji za posledicu ima frustracije i nemir, pronadjite način da unesete malo uzbudjenja na kreativniji i konstruktivniji način. Biće neophodno malo strpljenja dok se suočavate sa duboko ukorenjenim obrascima u odnosima, a kvadrat Venere i Urana će preispitati vašu sposobnost da stvarate kompromis i budete fleksibini. U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan za nova iskustva.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM