Tarot centar

Trigon ili sekstil-Lilit u aspektima (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Trigon ili sekstil s Lilit možda neće uvek ukazati na okolnosti povoljne za vas, emocionalno prijatne ili nezgodne prilike koje ovi aspekti obično pokazuju. Lilit nije odbojna (osujećujuća) za te površne nivoe. Međutim, aspekt pokazuju gde ste sposobniji za ranije prilagođavanje vašim ličnim osujećivanjima, i na taj način može da razvije nepristrasnost koja je ovde potrebna. Ono što hoću da vam kažem jeste to da, u ovom slučaju, rana frustrirajuća iskustva u kući gde je Lilit mogu mnogo brže da doprinesu sazrevanju ličnosti. Vi možete da se spotičete na vašem putu na kome se radi putem procesa suđenja i grešaka, ili na osnovu pametnih saveta pozitivnih Lilitinih tipova sa kojima će ovaj Lilitin aspekt da ga dovedu u kontakt. Ali, kao i kod Satumovih aspekata, vi to možete prihvatiti kao životne činjenice ili možete samo da ih odbacite. Izbor je vaš i mora (ili ne mora) biti pod uticajem drugih planeta koje utiču na onu koja je u aspektu s Lilitom. Ako vi ovde prihvatite svoja lična ograničenja, tada dolazi do velike harmonije koju ovaj aspekt predstavlja.

Lilit vas oslobađa od subjektivnosti kada su stavovi pozitivni, ali potpuno eliminiše sreću kada su negativni (sebični). Vrsta aspekta svakako pomaže, ali način motivacije ili namera je ta koja čini suštinsku razliku. Lilit ovde jednostavno uvećava potrebu za bezličnošću, nepristrasnošću ili intelektualnošću da biste uspešno obavili zadatke kuće koju ta planeta predstavlja. Na kraju, to mora biti u nekoj oblasti životnog iskustva u kome se razvijate ili živite u većem stepenu društvene zrelosti. To je jednostavno tako. Aspekti sami po sebi nisu ni dobri ni loši. Oni su jednostavno aršin energije kojim se meri određeni stepen snage između dve planete. Kvadratni aspekt može isto tako da ukaže na isti stepen talenta kao i trigon, ali njemu je mnogo više potreban razvoj; ima važnih prepreka koje treba da se prevaziđu u zavisnosti od načina života na koji živite, ili veći problemi u vašem manifestovanju zbog grešaka u karakteru planete koju Lilit uvećava aspektom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM