Tarot centar

SUNČEV znak ili PODZNAK u VAGI-Vodite računa da se ne tužakate, jer mogu nastati problemi i na sudu i u javnosti….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Doneće neobična poznanstva, saradnju sa prijateljima i poznanicima, iznenadne pozive na javna okupljanja. Javnost može imati drugačije mišljenje o Vama, ne realno. Dosta neobičnih kontakata koji Vam mogu zatrebati uvek. Iznenadna bitna poznanstva, moguć i brak sa neobičnom osobom koja se razlikuje dosta od Vas, makar u nekom kulturnom, finansijskom smislu.
Ovaj znak je na „udaru” Urana jer će partnerski odnosi, ljubavni i poslovni biti u centru pažnje i zahtevaće od Vage da ima razumevanja za sve slabosti i nedostatke partnera kako u braku tako i u poslovnoj saradnji. Partneri će često biti teški za razumevanje, mnoge Vage će rasikdati veze u afektu, partner će biti nedokučiv a takođe su mogući razvodi, ulazak u vanbračnu zajednicu, rađane vanbračne dece.
Prolaz Urana kroz vašu 7. kuću uglavnom ukazuje na probleme u poslovnom partnerskom odnosu (ako ste ga kojim slučajem zasnovali), a moguće i u braku. Mada kod vas to verovatno to nije slučaj, ali kažu da, ako je u horoskopu brak ugrožen, može doći do razvoda – nezvaničnog ili formalnog, svejedno. Vodite računa da se ne tužakate, jer mogu nastati problemi i na sudu i u javnosti, kao i neki skandal ili slično.
Pomoću sedme kuće, Uran će razotkriti sva skrivena nezadovoljstva u odnosima. Sada je važan razvoj vaše veze a posebno vaših romantičnih odnosa, tako da svaki od učesnika nađe ispunjenje svojih želja ili ambicija. Ovo bi moglo da se sastoji od raskida jedne postojeće veze ili započinjanja jedne nove veze. U poslednjem slučaju, možete biti uvereni da će izazvati mnogo uzbuđenja. Ali, ne bi trebalo pažljivo razmotriti samo seksualne odnose, već takođe i sve druge ljudske odnose, kao što je poslovno partnerstvo.
Pošto volite da eksperimentišete i pošto ste otvoreni za sve, jedina stvar koju ne možete da tolerišete je dosada. Trebalo bi da budete svesni činjenice duboki odnosi zahtevaju vreme i da vi ne bi trebali da budete toliko nestrpljivi. Takođe je važno da budete oprezni, jer bi mogli da zažalite za spontanim odlukama koje se ne mogu izmeniti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM