Tarot centar

SUNČEV znak ili PODZNAK u STRELCU-Moguća su neka neobična poznanstva, zabave, žurke i slično, iz čega može da ispadne i nova, iznenadna ljubav…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovde donosi neobične partnere, nezaboravne izlaske, nestabilne veze. Neobični hobiji mogu biti interesovanja u ovom periodu. Neko će se zanimati za astrologiju, neko za rasklapanje tehničkih aparata, tehniku svake vrste. Neke veze mogu biti započete preko interneta. Koliko će biti održive zavisi od neobičnosti partnera i da li je uranovske prirode (neobičan, astrolog, informatičar, veoma inteligentan, električar,programer). Neobavezne veze. Ukoliko ne želite da dobijete prinovu, budite oprezni. Moguće podučavanje drugih, honorarno. Dobitak u nagradnim igrama.
Mnogi mladi Strelci doživljavaju „procvat”. Mogu očekivati da im se ukaže sjajna šansa u kako u ljubavi tako i na poslu. Svaku priliku biće u stanju da iskoristi, inelektutalne i verbalne sposobnosti dolaze do punog izražaja. Biće u stanju da naprave veliki uspeh u poslu kako u sportu tako i u umetnosti. Ovaj znak će biti sklon da često prekida emotivne veze, da se naglo zaljubljuje.
U 5. kući je moguće da vam Uran upriliči neki manji sukob u ljubavnoj vezi, kao i mogući raskid te veze. Isto tako, moguć je i početak neke nove burne veze. Ako idete na neku nastavu, u školu ili obuku, nemojte se prejedati i brzo jesti, jer ćete povremeno gubiti koncentraciju.
Dobro razmislite ako ste pred nekom dilemom da uđete u neki rizik bilo kakve vrste, ako vam Uran ima loše aspekte iz 5. kuće.
Moguća su neka neobična poznanstva, zabave, žurke i slično, iz čega može da ispadne i nova, iznenadna ljubav.
Sa Uranom u petoj kući, trebali bi da transformišete vaše odnose sa suprotnim polom. Peta kuća simboliše kreativnost, zadovoljstvo i romantične avanture. Privući će vas nove i verovatno egzotične rekreacione aktivnosti, koje će vam doneti mnogo interesantnih doživljaja. Osim toga, mogli bi da se promene vaši odnosi prema deci. Možda ćete iznenada dobiti nagon da imate dete ili deca koju već imate mogu da vas iznenade neobičnim ponašanjem. I pored toga, pravo je vreme da dozvolite sebi da budete inspirisani dečijim svetom. Ako ste uvek želeli da budete kreativni, ovaj tranzit će podržati vaše napore da nađete novi oblik izražavanja. Veza sa nekim suprotnog pola koja počinje pod ovim uticajem, mogla bi da vam pruži mnogo uzbudljivih iznenađenja i neće biti lako usmerena u uobičajenu kolotečinu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM