Tarot centar

SUNČEV znak ili PODZNAK u RAKU-Verovatno će vam se javiti neke nove poslovne ideje i veliki poslovni planovi…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Iznenadno zaposlenje, a vi koji imate stabilan posao, pazite da ne uradite nešto nepovoljno po sebe, ali brzo, pa da pogrešite. Čuvajte posao. Nemojte previše stvari odavati o sebi poslovnim saradnicima. Preko interneta možete naći posao ili iskoristiti neko sredstvo moderne komunikacije ili tehnologije za napredak.
Tranzit Urana kroz vašu 10. kuću može vam doneti neke promene na polju karijere. Uglavnorn se sve to odvija kao rezultat neke više sile, kao što je nagli skok ili pad u uspehu rada firme u kojoj radite. Šta god da je, donosi vam neku neizvesnost.

Oni koji se ne promene i ne pristanu da pobede svoja ustaljena shvatanja, konvencionalizam i konzervatizam ostaće na rubu događaja. Ako na vreme uhvate „voz” biće na putu ka uspehu. Većina Rakova će prepoznati šansu kada je karijera u pitanju, moraju biti fleksibilni i uporni. Žene Rakovi će se teže snalaziti u izmenjenom porodičnom okruženju, dolazi do prošienja porodice, ulaska u brak, za neke do razvoda.
Moguće je da se u vama javi neki bunt protiv direktora ili drugih pretpostavljenih. Moguć je i sukob sa ocem ili se on u tom periodu nekako neobično ponaša. Međutim, ako je posao uranovski – u to spadaju astrolozi, rad na kompjuteru, piloti ili neko drugo neobično zanimanje, situacija je odlična i prosperitet je osiguran.
Verovatno će vam se javiti neke nove poslovne ideje i veliki poslovni planovi, bazirano na nekim vašim izumima i sličnom.
Uran će svakako napraviti mnogo frke u ovoj kući, koja je posvećena pronalaženju vaše pozicije. Pošto vi uživate da eksperimentišete sa javnim uticajem, vi se brinete za vaše ciljeve. Verovatno ste dugo vremena želeli da promenite vaše zanimanje, ali niste, ustvari, bili sigurni u vašu sposobnost da započnete nešto drugo. Ako ste uvek imali problema sa vlastima, tada će se to više zapažati za vreme ove faze i može čak da dođe do konflikata sa vašim šefom ili nadzornikom. Ovaj tranzit će trajati oko sedam godina, pa tako vi verovatno nećete stalno menjati vaše radno mesto u ovom periodu. Međutim, trebali bi da sredite vašu profesionalnu situaciju tako da ste motivisani i da vaš intelekt nije zanemaren. Na poslu, možda ćete dobiti odgovorne oblasti. Takođe, pravi je trenutak da postanete nezavisni. Ipak, trebali bi da ste sigurni da se ne ponašate impulsivno, već da pažljivo planirate vaš premeštaj. U toku vašeg planiranja, ne zaboravite da uključite vaše roditelje. Oni mogu biti posebno korisni u vašim nastojanjima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM