Tarot centar

SUNČEV znak ili PODZNAK u DEVICI-Vodite računa kako se ponašate u saobraćaju….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pojačana seksualna sloboda. Može se javiti interesovanje za ezoteriju, astrologiju, za proučavanje neobičnih znanja ili oblasti do srži. Moguće su iznenadne operacije ili padovi, samo ne žurite nigde da ne padnete i ne brzajte operativne zahvate, nego ako mora, mora. Ali polako. Ukoliko dodje do mogučnosti za podizanje kredita, uzmite ga , ali dobro razmislite.
Ulazak Urana u Ovna Devici može u bukvalnom smislu doneti glavobolje, probleme sa vidom, zdravstvene tegobe i to uglavnom zbog preterivanja, bilo u hrani, nerviranju, preteranom radu. Odnosi sa suprotnim polom postaju komplikovani, mnogi se odlučuju da naprave promenu u svom životu, beže u preljubu, traže nekog drugog. Moguće su strastvene ljubavi, nove veze, finansijski rizici.
Sa Uranom u 8. kući moguće je da neko nasledstvo ili dobijete ili gubite iznenada. Slično se može desiti i sa novcem partnera.
Izgleda da imate neodoljivu želju da probate kako to izgleda neobuzdan i neobičan seks. takve želje ponekad mogu da znače i početak prikrivene homoseksualnosti ili drugih izvitoperenih seksualnih sklonosti.
Vodite računa kako se ponašate u saobraćaju, poštujte striktno saobraćajne znake i propise. Proverite vodovodne i gasne instalacije (ako ih imate), kao i električne instalacije, za svaki slučaj. Najmanje jednom godišnje to neka vam uradi ovlašćena osoba, ako vi to ne znate.
U smislu klasične astrologije, osma kuća simbolizuje zajedničke resurse koje delite sa vašim partnerom. Uran će ovde ostati oko sedam godina i iniciraće velike promene u gore navedenoj oblasti, sve dotle dok su promene nužne. Ako bi sebe učinili zavisnim od nekog ili nečeg, vremenom ćete to primetiti. Osma kuća je kuća Škorpije a Pluton je njena planeta koja se bavi intenzivnom transformacijom skupa sa regeneracijom. Ipak, sa Uranom u igri, to neće biti suptilan proces, već pre jedan iznenadni eksplozivni način, koji će takođe prouzrokovati sudbonosna pitanja. Smrt je obično povezana sa ovom kućom, ali ljudi beže od ideje da to može da se odnosi samo na apsolutnu fizičku smrt. To može takođe da se odnosi na strukture unutar života ličnosti koje nisu više potrebne i kada se one promene, može doći do “smrti” starih što oslobađa prostor za nastanak nečeg novog.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM