Tarot centar

SUNČEV znak ili PODZNAK u BIKU-Čest je neki duševni nemir, a u najgoroj varijanti i nervni slom…

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Smela planeta u astrološkom polju intuitivnosti, mašte, bolesti, duhovnosti, donosi suočavanje sa strahom od neuspeha, potrebu da se taj strah pobedi, kreativno izražavanje, raskid sa prošlošću, oslobađanje od kompleksa, potrebu za otvorenim isticanjem sebe i svojih potencijala, tajne ljubavi, žestoke strasti.
Snovi koji se brzo ostvaruju, predvidjačke sposobnosti. Loš san. Nemiran san. Kupovina kreveta ili prepravka postojećeg. Traženje novog mesta za krevet. Nesanica. Imaćete 300 novih ideja. Probajte da kanališete svoju energiju.
Tranzit Urana kroz vašu 12. kuću može biti ponekad u psihološkom smislu problematičan, jer može da vam upriliči neke psihičke tenzije i napetost.Čest je neki duševni nemir, a u najgoroj varijanti i nervni slom, što može biti i posledica rada nekih tajnih neprijatelja ili izdaja.

Svi ti problemi mogu da izazovu neke psihosomatske bolesti – daleko bilo! Povećajte opreznos prilikom vožnje ili hodanja po poledici, da ne bi završili u bolnici ili zatvoru.
Lako je moguće da će vas u ovom periodu mučiti nemirni snovi ili nesanica. Dok vas muči nesanica mogu vam se javiti neke impresije iz prošlog života ili neke vizije prošlosti.
U boljoj varijanti ovog tranzita, Uran vam najavljuje ulazak u okultne i tajne nauke, kao i buđenje spiritualnog života. Lako je moguće da vas uhvati želja za odlaskom na neka sveta mesta, ostrva i slično. Možda ćete uočiti u vama neko buđenje nesvesnog.
Tranzitni Uran će biti u kući Vodolije približno sedam godina pre nego pređe Ascendent i ponovo uđe u prvu kuću gde će vam pomoći da nađete načina da izrazite sebe. Dvanaesta kuća pripada svim vrstama institucija i vaš odnos prema nekim institucijama bi mogao biti narušen. Možete doći u bliski susret sa zatvorom, čak i ako sami tamo ne završite, netko vama blizak može. Stvari bi mogle biti prestruktuirane tako fino da nitko ne primeti. Za vreme ove faze biće više introspekcije koja će uključiti i razmišljanje o vašoj ulozi u univerzumu, premda vi tome prilazite sa malo strpljenja i nedostatkom istrajnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM