Tarot centar

Sunce u Strelcu-potrebno je samo da imate dovoljno vere u sebe, i svom životu date smisao…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je Asc, Mc ili neka od natalnih planeta u sektorima 0°-5° Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Vodolije energija ovog tranzita će biti od značaja za Vas lično.

Ipak, svi ćemo osetiti ovu astrološku promenu – kada Sunce započne svoj tranzit kroz zodijački znak Strelca aktiviraće se životna oblast koja je pod vladavinom Jupitera u vašem natalnom horoskopu – (astrološka kuća koja se nalazi u znaku Strelca, Riba i kuća u kojoj je pozicioniran natalni Jupiter).

Duga je jedna od najlepših prirodnih pojava, koja pored optimizma uliva izvesno strahopoštovanje. Ona asocira na moćne slike kao što su dobri duhovi, vilenjaci i patuljci. U mnogobrojnim legendama na samom kraju duge nalazi se ćup sa blagom, koji blagosiljati onoga ko ga pronadje otkrivajući mu sreću, blagostanje, dobro zdravlje i besmrtnost. Ipak, jedna od najznačajnih priča o dugi nalazi se u Bibliji, u dobro poznatoj priči “Nojeva barka”.
U ovom predanju Noa je najveći pravednik svog doba – generacije koja je brojala neke od najnegativnijih ljudi do današnjih dana. Obzirom na svu negativnost tog doba Bog odlučuje da je Zemlji potrebno pročišćenje, i upozorava Nou da sagradi barku i da potom u nju ukrca po jedan par svake životinjske vrste (simbol kontinuma). Sledi izuzetno dug kišni period od 40 dana, nakon kog Bog sklapa savez sa Noom obećavajući mu da nikada više neće potapati Zemlju. Duga je upravo simbol ovog sporazuma.

Tokom Sunčevog tranzita znakom Škorpiona na mnogo načina smo se suočavali sa teškim procesom pročišćenja i duhovnim “poplavama”. Mnogi su veoma teško podneli ovaj proces, tokom kog su bili primorani da se iznova suočavaju sa realnim problemima u svom životu. Ipak, duga nas podseća da nećemo biti uništeni spirtualnim poplavama – mi ih možemo nadvladati!

U suštini duga je moćan simbol optimizma i jedan od osnovnih simbola Strelca. Kako bismo bolje razumeli okolnosti u našim životima, moramo neprestano širiti svest i povezivati se sa potencijalima koji su pred nama. Sada smo ohrabreni da prošlost (kakva god ona bila) ostavimo iza sebe, i potrudimo se da se fokusiramo na povezanost sa nečim višim od nas samih, što će nas izbaviti i dozvoliti da nas ponovo preplave talasi entuzijazma i optimizma. Dok se bliži sezona praznika osetićete priliv nade, duhovne povezanosti i vere u svetliju budućnost. Suština zodijačkog znaka Strelac je u mogućnostima da se povežemo sa sopstvenim potencijalima – potrebno je samo da imate dovoljno vere u sebe, i svom životu date smisao.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM