Tarot centar

Sunce opozicija Mars-Zaštitite sebe u slučajevima rada sa vatrom ili oštrim predmetima – posebno oružjem!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sve opozicije se direktno ili indirektno projektuju na naše odnose, to je osnovna priroda opozicije – i odnosa dve planete koje se nalaze na najudaljenijim mestima tačkama u zodijačkom krugu u datom trenutku. Jedna od planeta koja je deo aktuelne današnje opozicije je Sunce, a svaki put kada se Sunce i Mars aktiviraju možemo očekivati energične i žustre dogadjaje. Za osobe koje pripadaju grupi Marsovih tipova (Sunčev znak ili podznak Ovan ili Škorpion) ovaj aspekt nosi izuzetnu potrebu za suprotstavljanjem pretpostavljenima ili predstavnicima zakona, a za tipove Lava (Sunčev ili Ascendentalni znak Lav) može biti dan u kom osećaju dramatičan nedostatak energije i mogu se naći u centru agresivnog ispada sagovornika. U suštini kada se aktivira ova energija težimo da tragamo za balansom i izbegavamo konflikte.
Svaka opozicija Sunca opisuje svesni deo ličnosti, namere i aspiracije za budućnost, kako izražavate sebe na individualnom nivou, dok su kvaliteti Marsa opozitni Venerinim – on vlada kapacitetom za asertivnost, takmičarskim duhom ali i agresivnim akcijama kojima težite odredjenom cilju, vašim sposobnostima da uočite i zgrabite ono što vam je potrebno. U socijalnom smislu ovi kvaliteti su okarakterisani stereotipno kao “muški”.
Opozicija Marsa i Sunca donosi talas besa zbog neslaganja drugih sa vašim načinom rada ili obavljate poslovne na način koji je neprihvaćem ali uprkos reakciji okruženja nemate nameru da odustanete. Frustracije i iritacije su osnovna karakteristika ovog tranzita.

Ova opozicija predstavlja izazov koji treba savladati kako biste ostvarili planirane ciljeve. Snažan je impuls za akcijom, ne prihvatate odlaganja već potencirate realizaciju uprkos okolnostima koje osporavaju vaš plan. Zbog disbalansa koji donosi ovaj tranzit teško je pronaći odgovarajući način pa su bes i frustracije nezaobilazni danas. Iako je ovo težak dan vi se ne mirite sa neuspehom i to vas neće sprečiti da ostvarite konačni uspeh uz spontano napredovanje sa dobro planiranim ulaganjima. Poželjno je da birate svoje bitke pažljivo, a kratko taktičko povlačenje u ovom trenutku je pametnije od iscrpljujućeg napredovanja protiv vodene struje. Napetost u odnosima je očigledna, posebno u emotivnim odnosima, stoga je kompromis neophodan kako bi se sačuvao mir. Ego konflikti su izvesni tokom današnjeg dana, ostanite pribrani i ne dozvolite da budete uvučeni u raspravu sa policijom ili šefovima. Nemojte shvatati dogadjaje isuviše lično jer će vas dogadjaji koji se odvijaju u vašem neposrednom okruženju iritirati. Mogu se pojaviti izazovi u odnosima sa nadredjenima i zakonom. Nestrpljivost i impulsivnost mogu zavladati, a vi niste raspoloženi za kompromise.
Naglost, svadljivost, sklonost nevoljama, ekstravagantni zahtevi, prenapregnutost. Današnji dan donosi negativne izlive i mogući su konflikti sa ljudima u neposrednom okruženju. Nervozni ste i razdražljivi, a izvesno je da ste previše koncentrisani na aktuelne izazovne situacije. Obuzdajte strasti – loš je trenutak za odmeravanje snaga, kritikovanje i suprotstavljanje. Sva neslaganja ostavite po strani i provedite dan na otvorenom. Pronadjite način da izbacite bes intenzivnijim fizičkim aktivnostima, prijaće vam.
Zaštitite sebe u slučajevima rada sa vatrom ili oštrim predmetima – posebno oružjem. Zbog stresa i psihičke iscrpljenosti ste podložniji nezgodama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM