Tarot centar

Šta donosi Plutonov tranzit?-Ovnovi će vibracije Plutonovih promena najviše osetiti u oblasti statusa i karijere…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osim što će uticati na to Pluton će delovati i na pojedine zodijačke znakove na individualnom nivou. Kako se radi o sporijem i dugoročnijem tranzitu, njegov uticaj je upečatljiviji na kolektivnom nivou, ali kada se radi o pojedinicima u čijim je natalnim kartama je Pluton naglašen, na njih će Pluton uticati više nego na ostale. Ipak na sve nas delovaće menjajući nam uslove života (koje diktiraju i centri moći koji će proći proces dubokih promena). Kod svakog pojedinog znaka tranziti Plutona vezuju se uz određenu “prirodnu” kuću znaka, pa se može reći da će njegov uticaj upravo u toj oblasti ispoljiti određene vibracije. Svaki znak će promene doživeti kroz određenu temu povezanu sa jednom od kuća horoskopa.

Ovnovi će vibracije Plutonovih promena najviše osetiti u oblasti statusa i karijere. Mnogi će promeniti svoje liste prioriteta i na prvo mesto postaviti nešto drugo, nešto što im dosad nije bilo važno, a sada će dobiti na značaju. Neki Ovnovi će promeniti životni pravac i cilj spo sopstvenom nahodjenju ili će ih život na to jednostavno naterati. Pitanje poimanja autoriteta biće jedna od njihovih glavnih tema. Biće i onih koji će se napokon odlučiti za očinstvo. Pluton na vašem MC–u govori o postizanju velike moći i položaja, ili gubitku istog. Može doneti haotično stanje u odnose sa nadredjenima, intrige, podmukle zavere čiji je cilj rušenje položaja, časti i ugleda određene osobe, ali i neumornu borbu za priznanje, moć i nezavisnost, uspešnu realizaciju novih ideja, planova, i pronalazaka. Rizik pri prihvatanju nesigurnog profesionalnog položaja.
Za humanitarne astrologe deseta kuća je mesto za proveru nečije sposobnosti da nađe mesto u životu. Deseta kuća je kuća Jarca, znaka političke i društvene moći. Pluton će ovde asistirati u turbulentnim događajima za vreme njegovog dugog putovanja kroz ovu kuću pomažući vam da definišete vaše mesto u životu, posebno ako obrazuje povoljne aspekte ka drugim planetama pružiće vam priliku da izvršite značajne promene u primarnim životnim ciljevima. Pluton može da sasvim obriše postojeće ciljeve i da pomogne u kreiranju novih, i ukoliko ne radite na postizanju specifičnog ličnog cilja, bićete zapanjeni načinom na koji se razvijaju nove perspektive tokom godina. Najzad, obratite pažnju na to da ne koristite vaš moćan potencijal u egoistične svrhe, jer će ovo donekle umanjiti Plutonove “destruktivne udare”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM