Tarot centar

Solarna eklipsa u Škorpionu-Totalno pomračenje Sunca najviše će osetiti osobe rođene u znaku i podznaku Škorpije, Ovnovi i Lavovi!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nedelju dana pre i posle pomračenja Sunca ne preporučuje se sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora, kupoprodaja nekretnina, venčanja, veridbe…
Tačka totalnog pomračenja Sunca, , na 11. stepenu Škorpije, znaka novca i moći, biće u konjukciji sa retrogradnim Merkurom i Saturnom i trigonu sa Jupiterom. Mnogi poslovni projekti i aranžmani, iako isplativi, mogu se odužiti. Tačka pomračenja obrazuje izazovan aspekt sa tranzitnim Uranom u Ovnu, planetom promena u znaku akcije, što se može loše odraziti na finansije, poslovanje banaka i poreskih službi. Mnogi se mogu naći pred značajnim životnim odlukama i voditi poverljive razgovore sa osobama na položaju, jer Sunce je zaklonjeno Mesecom u Škorpiji, znaku tajni.
Pomračenje Sunca počinje oko 13 sati i 45 minuta i traje minut i 40 sekundi. Moći će da se vidi iz severnog Atlantskog okeana, istočno od Floride, najbolje će se videti iz Gabona, Konga i Ugande, a minut i 39 sekundi biće vidljivo iz južnog dela Atlantskog okeana, u blizini Obale Slonovače i Gane. Inače, uticaji i posledice pomračenja osećaju se i kada ono nije vidljivo sa teritorije neke zemlje.

Ove posledice više će osetiti oni koji u ličnom horoskopu imaju Sunce, podznak, Mars, Jupiter ili Saturn blizu tačke pomračenja, na 11. stepenu znaka Škorpije. Sunce je simbol ega, volje, ambicije, moći, uticaja i društvenog položaja, a Mesec podsvesti, emocija i duše. Pomračenje Zemljinog satelita više utiče na žene, a pomračenje Sunca na muškarce. Predstavnici jačeg pola koji imaju podznak Sunce, Mars, Jupiter ili Saturn na stepenu pomračenja, mogu da imaju problema na poslu, u karijeri ili sa zdravljem, pogotovo vidom. Nijedno pomračenje ne bi trebalo gledati bez zaštite, jer te pojave utiču na prirodnu ravnotežu tečnosti u našem organizmu.

Nedelju dana pre i posle pomračenja Sunca ne preporučuje se sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora, kupoprodaja nekretnina, venčanja, veridbe… Probleme na ljubavnom planu, u braku ili u vezi mogu imati oni kojima je Sunce u lošem aspektu sa ljubavnim planetama, Venerom, Marsom, Neptunom, Mesecom. Vozači bi trebalo da obrate više pažnje prilikom vožnje kroz tunele, a pešaci u podzemnim prolazima. Pomračenje Sunca u Škorpiji nagoveštava i mogućnost zdravstvenih problema sa urogenitalnim traktom. Ipak, dobar aspekt između tačke pomračenja i Plutona u Jarcu povećava moć regeneracije.

U individualnom horoskopu tačka pomračenja može imati veliki uticaj ukoliko se blizu nje nalaze Sunce, Mesec, podznak ili osa astrološkog polja karijere. Tačka pomračenja Sunca koje se dogodilo uoči rođenja, prenatalna tačka pomračenja, uvek se ponaša kao osetljivo mesto u ličnom horoskopu. Problemi se obično javljaju kada planete lošeg značenja prelaze preko tačke pomračenja u nečijem horoskopu ili u horoskopima važnih događaja, kao što su venčanja, kupovina stana…

Totalno pomračenje Sunca najviše će osetiti osobe rođene u znaku i podznaku Škorpije, Ovnovi i Lavovi, znaci u kojima je Sunce “jako”, a najmanje će uticati na Vage i Vodolije, jer je u njima Sunce “slabo”.

 

OVAN

Tačka pomračenja Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi u osmom polju čini vas posesivnim i ljubomornim, pogotovo ukoliko ste muškarac. Takođe, opominje na oprez sa novcem, naročito ako planirate da uzmete kredit ili uđete u neki novi posao. Čuvajte se lopova i pazite da vas neko ne prevari. Bilo bi dobro da vredne stvari i novac držite na sigurnom mestu. Novac može da bude i uzrok rasprave sa emotivnim partnerom, a mogući su i problemi sa autoritetima, ocem ili mužem.

BIK

Na pomračenje Sunca utiče Mesec, simbol vaših emocija koji upravlja vašim astrološkim poljem mentalnog stanja, pa bi trebalo da izbegavate rasprave i svađe sa partnerom, naročito na javnim mestima. Ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti, vodite računa šta i kome pričate. Izbegavajte sklapanje poslovnih dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Moguć ulazak u tajnu vezu.

BLIZANCI

Pomračenje Sunca u vašem šestom astrološkom polju u dobrim aspektima sa vašim vladaocem Merkurom, Saturnom i Jupiterom, donosi mogućnost novih poslovnih dogovora i uvećanja prihoda. Ipak, možete se naći i u stresnim situacijama, biti opterećeni prošlošću vašeg partnera i skloni tajnim vezama.

RAK

Vladalac vašeg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomračenja Sunca u vašem petom astrološkom polju, što ima uticaja i na vaš ljubavni, ali i na poslovni život, pogotovo ukoliko se bavite umetnošću ili sportom. Moguće je zahlađenje odnosa sa višegodišnjim partnerom. Ukoliko ste slobodni, na nekom putovanju možete upoznati osobu koja će vas zainteresovati.

LAV

Pomračenja Sunca, vladaoca vašeg znaka u četvrtom astrološkom polju, može nepovoljno da utiče na atmosferu u vašem domu i porodici, naročito ukoliko vaš odnos sa partnerom već neko vreme nije dobar. Budite oprezni prilikom sklapanje važnih dogovora i potpisivanje ugovora. Finansijska situacija kreće nabolje.

DEVICA

Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju komunikacija, pre svega, nalaže oprez u saobraćaju. Iako je Mars, planeta akcije u vašem znaku, vaš vladalac Merkur retrogradnim hodom prelazi preko Škorpije, pa ćete samo strpljenjem neku važnu situaciju moći da preokrenete u svoju korist.

VAGA

Vladalac vašeg astrološkog polja karijere, Mesec, zaklonio je Sunce u polju posla, što nagoveštava probleme sa nadređenima, osim ukoliko se ne postavite drugačije. Mars, vladalac polja neprijatelja u Devici, može vam doneti borbu sa konkurencijom. Mogući su vanredni izdaci, a na ljubavnom planu romansa sa nekim koga znate preko posla.

ŠKORPIJA

Pomračenje Sunca u astrološkom polju ličnosti utiče na vaše osećanje sigurnosti i stepen poverenja prema osobama sa kojima ste do sada sarađivali. Nagoveštava i mogućnost razgovora u tajnosti sa nekim ko vam može biti značajna podrška. Možete očekivati uvećanje prihoda, naročito ukoliko ste privatnik ili se bavite nekretninama.

STRELAC

Pozicija mladog Meseca u fazi pomračenja Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvesti može vam doneti probleme zato što neko pokušava da vam radi iza leđa. Povedite računa o tome šta i kome pričate. Svoje poslovne planove ne otkrivajte drugima. Neko prema vama odavno gaji iskrena osećanja.

JARAC

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja opasnosti, može vas dovesti u situaciju u kojoj ćete morati da donesete neke važne odluke. Da biste u tome uspeli trebalo bi da budete rukovođeni i intuicijom i razumom. Prijatelji se nadaju da ćete primetiti koliko ste im potrebni.

VODOLIJA

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg polja ljubavi, nagoveštava promene u odnosu sa partnerom, a može odložiti i neke planove u vezi sa privatnim biznisom. Vladalac polja partnerskih odnosa, Sunce, zaklonjeno je Mesecom u vašem polju karijere, pa možete imati problema sa nadređenima i onima koji žele da vam nametnu svoje stavove.

RIBE

Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju ljubavi može vam doneti promene na emotivnom planu. Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo bi mogao da bude period prilagođavanja na neke nove okolnosti. Škorpija i Jarac mogu vam biti odlični saveznici u poslu. Ukoliko se stalni partner bavi poslom koji ima veze sa čestim putovanjima, mogu vas mučiti sumnje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM