Tarot centar

Retrogradni Mars-Pripadnici zodijačkih znakova Ovna ili Škorpiona biće pod najdramatičnijim uticajem tokom ove faze……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jedan od POVOLJNIH NAČINA da iskoristite Marsovu retrogradnost bilo je prisećanje ranijih problematičnih situacija, usaglašavanje novih procesa, vraćanje na teme upravljanja izazovnim i kriznim situacijama, usavršavanje mehanizma blagovremene odbrane, SPOSOBNOST SAMOMOTIVACIJE ĆE BITI U PRVOM PLANU… Korišćenje pasivno agresivnih tehnika manipulacije biće veoma aktuelne, a ukoliko po prirodi niste asertivan tip tokom ove faze ćete prečesto prepoznavati situacije u kojima se budi Vaš instinkt za odbranom.
Kakav god pristup da ste osmisliti za ovaj period budete usmereni na pažljivo uočavanje mogućih konflikata i nesporazuma, i blagovremenu prevenciju. Ukoliko planirana taktika ne donosi željene rezultate ili je možda neprimerena situaciji, bes će nastaviti da tinja u vama sve do kraja Marsove faze retrogradnosti, i eksplozija je očekivana čim Mars krene direktno.
U vreme Marsove retrogradnosti i Merkur se kretao retrogradnim hodom od 28.04. do 22.05.

MARS je bio u RETROGRADNOM HODU kroz zodijački znak Strelca do 27.05., potom nastavlja svoj Rx tranzit kroz zodijački znak Škorpiona do 30.06., kada kreće DIREKTNIM HODOM.
Prvih dana Avgusta (03.08.) Mars ponovo ulazi u zodijački znak Strelca, a 23.08. napušta aflikovani zodijački segment.

Ukoliko ima natalnih pozicija u odeljku od 20° Škorpiona do 10° Strelca, ili je pozicijom Vaših ličnih planeta aktiviran taj odeljak zodijačkih znakova Bik, Lav, Vodolija, ovaj period će se odnositi na Vas i uneti trajne promene u Vaš život.
U slučaju da su aktivni segmenti od 20° Raka ili Riba, do 10° Ovna ili Lava možete biti nešto spokojniji jer će Rx Mars kreirati TRIGON sa Vašim natalnim pozicijama.
Ukoliko je Vaš natalni Mars retrogradan LETNJI INTERVAL će uneti dugoročne promene u Vaš život, ali će se one vremenom pokazati kao značajni benefični činioci i tihi pokretači dubokih procesa transformacije.

Faze Marsove retrogradnosti indikatori su da je vreme da usporite sa aktivnostima – onaj delić vaše impulsivne prirode (opisan natalnim kućama čiji su vrhovi u zodijačkim znacima Ovna i Škorpiona) sada će Vam pružiti priliku da jasnije odredite dugoročne životne ciljeve i usmeravajući se ka realizaciji zrelije postavite prioritete. Pobrinite se da jasno definišete odredište i obezbedite resurse, biće izuzetno važno da kontolišete strasti i burne reakcije na provokacije, i usmerite ih u pozitivnom pravcu. Osvestite sav značaj stabilnosti u odnosima jer je ovo ujedno i snažan ugrožavajući aspekt koji će mnoge odnose dovesti do same tačke pucanja.

Marsova retrogradnost je ciklična, i ponavlja se na svake 2 godine, a kako biste odredili segmente koje će ugroziti potrebno je da definišete kuće vašeg natalnog horoskopa čiji su vrhovi u zodijačkim znacima Ovna i Škorpiona, poziciju natalnog Marsa u kući, znaku aspektima i dispoziciji. Ova specifična faza pružiće vam pregrš mogućnosti da prilike sagledate iz sasvim novog ugla, i prepoznate elemente koje biste inače zanemarili i starali nevažnim ili beskorisnim. (PRIKUPLJANJE I SELEKCIJA). Obzirom da je uticaj Marsa malefičan ova Retrogradnost može pojačati njegovo nepovoljno dejstvo, uz tendenciju da umesto uobičajenih uzburkanih emocija ova faza bude obeležena usporenim reakcijama, okrenutosti spoznavanju dubljih nivoa poriva, ali i posledica koje bi tipovi Marsa (Ovnovi i Škorpioni) prvobitno zanemarili. Generalni impulsi Marsa će biti usporeni, produbljeni, i sadržaće odredjenu dozu energije Plutona. Retrogradni Mars u sebi zapravo u najvećoj meri nosi simboliku srodnu energiji Atine Palade – svaki korak pažljivo proučava i strateški planira pre prvog koraka realizacije.

Jedna od čestih uopštenih faseta Retrogradnosti Marsa je preispitivanje kvaliteta seksualnog života – veze koje se zasnivaju na seksualnoj privlačnosti brzo će gubiti na kvalitetu, dok će se iskre stare ljubavi sada intenzivirati i takvi odnosi će započeti da poprimaju obrise stabilnih veza. Libido će generalno biti dosta snažan, sa veoma naglašenom tendencijom za kratkotrajna nova seksualna iskustva.

Obzirom da je Mars snažnije pozicioniran u zodijačkom znaku Škorpiona, u odnosu na zodijački znak Strelca, osporiće arhetip inicijativnog Marsa koristeći konstruktivne aspekte ovih tranzita. Stoga je ovo izuzetan interval koji treba iskoristiti za ojačavanje onih životnih segmenata koji su pod njegovom vladavinom, ili pod uticajem aktuelenog tranzita. Teme koje pokrenete u fazi Retrogradnog Marsa za neke će biti fokus frustrirajućih dogadjaja, dok će samo u retkim pojedinim slučajevima zaista utvrdjivati temelj dugoročne stabilnosti.

Pripadnici zodijačkih znakova Ovna ili Škorpiona biće pod najdramatičnijim uticajem tokom ove faze.
Ovnovi će pomalo zbunjivati okruženje nešto blažim pristupom koji nije tako tipičan za njih, manje će insistirati na tome da se situacija razvija onako kako su oni zamislili.
Oba tipa će sada biti u situaciji da se povuku i sa izvesne distance procene teme koje ih od sredine Februara preokupiraju. Biće strpljiviji u iščekivanju povoljnog razvoja okolnosti, pre nego što oni načine prvi korak, otvoreniji za sugestije i implementaciju novih modela poslovanja. Moguće je da u ovoj fazi neće tako jasno spoznavati bes koji se tiho akumulira u ovoj fazi, u izražavanju te netipične pasivnosti zapravo aktivan je tok procesuiranja i obrade novo otkrivenih informacija. Tek kada se Mars pokrene direktnim hodom vreme je za PLANIRANU AKCIJU.

Za tipove koji nisu pod vladavinom Marsa ovaj letnji interval može proteći poprilično spokojno, nedostajaće uzbudjenja i uobičajenih aktivnosti. Prisutnije će biti nestrpljenje i potreba da forsiraju razvoj odredjenih tema kako bi ih definisali i sproveli u delo, forsirajući projekat ili insistirajući na momenatlnoj reakciji, što je svakako nepovoljno za ovo leto.

Jedan od POVOLJNIH NAČINA da iskoristite Marsovu retrogradnost je prisećanje ranijih problematičnih situacija, usaglašavanje novih procesa, vraćanje na teme upravljanja izazovnim i kriznim situacijama, usavršavanje mehanizma blagovremene odbrane, SPOSOBNOST SAMOMOTIVACIJE ĆE BITI U PRVOM PLANU… Korišćenje pasivno agresivnih tehnika manipulacije biće veoma aktuelne, a ukoliko po prirodi niste asertivan tip tokom ove faze ćete prečesto prepoznavati situacije u kojima se budi Vaš instinkt za odbranom.
Kakav god pristup da ste osmisliti za ovaj period budete usmereni na pažljivo uočavanje mogućih konflikata i nesporazuma, i blagovremenu prevenciju. Ukoliko planirana taktika ne donosi željene rezultate ili je možda neprimerena situaciji, bes će nastaviti da tinja u vama sve do kraja Marsove faze retrogradnosti, i eksplozija je očekivana čim Mars krene direktno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM