Tarot centar

Retrogradni Jupiter u Strelcu-pruža vam priliku da napravite veliki korak ka ostvarivanju snova…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jupiter će u ovoj fazi retrogradnog kretanja provesti 120 dana. U astrološkoj simbolici Jupiter simbolizuje mudrost, sreću i napredovanje, i kuća kojom vlada i u kojoj se nalazi u natalnom horoskopu determiniše status ovih životnih oblasti.
Kada je u natalnom horoskopu Jupiter direktan on sugeriše na aktivne promene i iznova nove životne prilike, dok njegova retrogradnost ukazuje na nešto usporenije napredovanje, ponovljenu potragu za načinima realizacije, u životnim segmentima koju opisuju kuće vašeg natalnog horoskopa koje se nalaze u zodijačkim znacima Strelca i Ribam+, dok povoljni aspekti ukazuju na potencijalnu podršku pri rešavanju aktivnih pitanja.

Zahvaljujući tokovima koje smo već proživeli naslućujete da će Jupiterov tranzit  doneti izuzetno brze i nagle razvoje dogadjaja, ali će biti i brzih naglih promena, sve zajedno ukazuje na brze promene tokova i na to da ćemo se punom brzinom približiti početku 2023. Zašto se pre toga ne prepustiti kratkom predahu? Retrogradni Jupiter upravo pruža priliku da sve želje i planove ponovo osmotrimo, sagledamo kao jednu funkcionalnu celinu pre prebacivanja u punu brzinu.

Retrogradni Jupiter nas ohrabruje na osmotirmo duboko potisnute želje i sagledamo ih iz nešto drugačije perspektive. Ovo je zapravo sjajna prilika da dozvolimo da okolnosti nijansiraju odluke koju smo već počeli odlagati, ili da još jednom procenimo napredovanje od 08. novembra 2018. do danas, na planu emotivnog i profesionalnog života. Da li radite na projektu koji zaista smatrate izuzetno značajnim, da li ga iz ove vremenske tačke smatrate i dalje važnim, hrlite li i dalje ka istom cilju? Možete li nešto ipak promeniti u svom pristupu kako biste konkretnije prigrlili uspeh, u koji ste već pomalo počeli da sumnjate?

Iznad svega Jupiterov tranzit je obećavajući u pitanjima napredovanja u ličnom usavršavanju, dostizanja stanja sreće u životnim oblastima koje su naglašene natalnom pozicijom i dispozicijom Jupitera u Vašem ličnom natalnom horoskopu, kao i tranzitnog Jupitera u Vagi. Neočekivana sreća u oblastima poslovnih prilika, putovanja, obrazovanja i emotivnih veza. Čemu god da se nadate ovogodišnji tranzit Jupitera kroz zodijački znak Strelca pruža vam priliku da napravite veliki korak ka ostvarivanju snova.

Ukoliko su vaši ciljevi nerealni, naredna faza direktnog kretanja Jupitera  može rezultirati razočarenjima i gubicima. Čak i u slučaju da se krećete pravim putevima u ovoj fazi ćete biti podsećani koliko je značajno da budete zadovoljni sobom, kao i veštinama koje ste sami razvili i koje težite da razvijate. Retrogradne faze Jupitera (i svaka retrogradnost zapravo sama po sebi) ZAHTEVAJU introspekciju i osvešćivanje unutrašnjih faktora ličnog razvoja koji je neophodan kako biste se kretali putem ostvarenja ličnih snova i ciljeva, i bili u mogućnosti da ih materijalizujete.

Retrogradni Jupiter u natalnom horoskopu ukazuje na teškoće u postizanju benefičnosti u prethodnim inkarnacijama, što nije obavezno pokazatelj zlonamernosti, ali će kod natusa postojati odredjene lekcije koje zahtevaju dodatni napor u sadašnjosti kako bi se dostigao taj suštinski impuls benefičnosti, pa i osećaj sreće i zadovoljstva koji ga neosporno prate.
Retrogradni Jupiter svojom pozicijom i aspektima ukazuje na oblasti života u okviru koji natusove osobine i ponašanje zahtevaju dodatni razvoj i modifikaciju ličnih osobina. Jupiterova priroda je široka u poimanju i prepuštanju zadovoljstvima, udobnosti i uspostavljanju odnosa koji donose zadovoljstvo drugima.
Zdrava pozicija Jupitera kod natusa ukazuje na stalnu potrebu za rastom i razvojem lične filozofije i duhovnih perspektiva. Cilj natusa je u slučaju da je Jupiterova pozicija izuzetno čista i benefična velikodušnost, lako uspostavljanje prijateljskih odnosa sa ljudima bez obzira na njihov socijalni ili materijalni status, veroispovest kulturnu ili etničku pozadinu.
Retrogradni Jupiter u natalnom horoskopu je pokazatelj pohlepe i sebičluka, ekstravagancije, zavisnosti i netolerancije, potrebe za dokazivanjem, duhovne stagnacije. Navedeni problemi mogu biti ključni krivci za nedostatak ispunjenja sreće i blagostanja tokom više inkarnacija.

Jupiterova retrogradnost se javlja na svakih 13 meseci i traje u proseku oko 4 meseca, predstavljajući interval duhovne introspekcije i potrebe za unutrašnjom refleksijom. Tokom prethodnog intervala od Oktobra do Januara, kada je Jupiter ušao u senku retrogradnosti, postojala je aktivnosti ličnog razvoja u oblasti koja je naglašena Jupiterovim tranzitom kroz kuće vašeg natalnog horoskopa i postojeće aspekte u natalnom horoskopu. Jupiterovu retrogradbost je poželjno koristiti tokom ove faze u cilju razvoja, ovo dodatno vreme je neophodno kako bi se kreirale zalihe, i kako bismo potvrdili da je sve u najboljem redu pre nego što nastavimo dalje sa realizacijom planova. Ove je svojevrsna test faza pre nego vam se nasmeši sreća bilo po pitanju nove ljubavne veze ili uvećanja prihoda.
Sa druge strane malefični aspekti Juputerove retrogradnosti su polepa i zavisnost koji se sada mogu poprilično oteti kontroli, i ukoliko je ovo slučaj tokom Jupiterovog retrogradnog kretanja imaćete priliku da spoznate problem, dogadjaji mogu izmicati kontroli i jedan pomalo dramatičan dogadjaj može uzdrmati ili osvestiti neke prisutne nivoe vašeg samozadovoljstva ili neznanja.
Do trenutka u kom je Jupiter stacioniran pre direktnog kretanja, trebalo bi da ste već prepoznali i prihvatili sve relevantne uslove i pripremili se za novu fazu. U trećoj i finalnoj fazi Jupiterove retrogradnosti, kada Jupiter kreće direktnim hodom, pozitivan razvoj vodi vas u pravcu uspeha i izobilja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM