Tarot centar

Pun Mesec Vodolija/Lav-Kako će PUN MESEC na osi 22° VODOLIJA/LAV uticati na vas?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zadržati Umerenost. Neophodno je da uzmete u obzir činjenice i lični pogled na stvari. Negujte znanja i veštinu, osećaj za zlatnu sredinu, kreativnu snagu i sukcesivno prilagođavanje. Samo sveobjedinjujući unutrašnji procesi vode ka skladnom jedinstvu. Nemojte žuriti sa odlukama već dobro razmislite.

Vreme je da počnete život po vašim uslovima!
Ova neobična totalna Lunarna eklipsa odvija se u III dekadi zodijačkih znakova Vodolija/Lav, kreirajući veoma snažnu energetsku bazu koja može da unese promene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.
AVGUSTOVSKA eklipsa pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se ne želite više osloniti pa krećete napred.

Ova lunacija primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom fiksnom znaku ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje principa koji održavaju svest, ali i na izvesnu stagnaciju i nespremnost za promene. Stoga PUN MESEC u VODOLIJI ima primarnu tendenciju da uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje, dok u opuzicji Sunce u Lavu teži da ustanovi principe i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi. Dispozitor Meseca u Vodoliji je Uran na 6° fiksnog znaka Bika, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za inovativne pristupe i želju da započnu nešto novo.

Pun Mesec u vazdušnom znaku Vodolije odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava. Vladar Asc-a karte lunacije je ekspanzivni Jupiter u Strelcu, koji je upravo napustio fazu retrogradnosti, i podržava širim separacionim trigonom poziciju Sunca i Venere, darujući talas otvorenosti za nove pristupe. Ovo je sporan interval za sklapanje ugovora ili veću kupovinu – dobro proverite tačnost informacija koje dobijate.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 22° znaka Vodolije ili Lava (i sekundarno drugih fiksnih znakova Škorpiona i Bika), a posebno ukoliko se konjukciji sa ovim stepenom nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

Takodje obratite pažnju i na DVE kuće Vašeg ličnog natalnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Lav i Vodolija), jer će i one ukazivati na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoLavu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Vodolija je humanističkog karaktera zato nemojte biti iznenadjeni ako osetite potrebu da se više nego obično družite sa prijateljima. Pod uticajem Meseca u Vodoliji takodje ćemo osećati snažan nagon da budemo od pomoći drugima. Ovo je idealan period i za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla reči “igra”. Uradite nešto novo, zabavno i kreativno. Više od svega ovaj Pun Mesec podseća ko smo i koja je svrha našeg postojanja. Kao što je rekao Karl Jung, “Sloboda ne znači odbacivanje bilo kakve odgovornosti – tada je reč o povratku u stanje haosa, a ne o istinskoj slobodi da svako od nas samostalno kreira sopstveni životni stil.”

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja. U znaku Vodolije, stoga želja da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja sveta iz tačke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Lava, nije više deo jednačine. Ipak, kako se pun Mesec odvija kroz faze do egzaktne opozicije sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju sposobnosti koju poseduje Lav da ima zdrav osećaj za prihvatanje sebe, sa kvalitetom Vodolije za transpersonalizaciju.

PRIMARNO AVGUSTOVSKA lunacija će aktivirati stepene:
* ASC Karte PUNOG Meseca na 1° STRELCA
* vladar Asc-a lunacije JUPITER na 14° STRELCA
* MESEC/SUNCE opozicija na 22° VODOLIJA/LAV
* Vladar PUNOG MESECA je Rx URAN 6° BIKA
* Ic/Mc lunacije na 20° RIBE/DEVICA
* vladari Ic/Mc Rx NEPTUN 27° RIBA i MERKUR 04° LAVA

Lav se pridržava tradicionalnog pristupa i snažne volje, privržen je konzervativnim standardima koji su ukorenjeni duboko u prošlosti, dok je pogled Vodolije koja seže ka eksperimentisanju i istraživanjima onaj koji traga za društvenom promenom i vodi nas ka budućnosti.
Kako bismo razrešili ovu snažnu opoziciju potrebno je koristiti kreativan pristup Lava koji inspiriše promene na nivoima koji nisu lični, koji će nam pomoći da jasnije razumemo našu ulogu u kosmičkoj celini.
Kroz nov pristup koji aktiviraju Mesec i Sunce na osi 22° Vodolija/Lav se oslobodimo stagnacije i predsrasuda koje nas zadržavaju, i posegnimo za jedinstvenim razrešenjem kroz koje svako od nas može uz razumevanje bliskih pronaći sopstveno zadovoljstvo.

PUN MESEC je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.
Današnji Pun Mesec je na osi 22° Vodolija/Lav, te se aktivnije bavimo temama prošlih života.

SABIJSKI SIMBOLI
* ASC Karte PUNOG Meseca na 1° STRELCA Izvanredan vodopad. Čovek sa isukanim mačem.
* vladar Asc-a lunacije JUPITER na 14° STRELCA Veliki teleskop uperen u nebo. Strela u letu.
* MESEC/SUNCE opozicija na 22° VODOLIJA/LAV
~ SUNCE 22° LAV Veliki vodenični točak. Sjajna, plava zvezda baca odsjaj preko čiste jezerske vode.
~ PUN MESEC 22° VODOLIJA Tri čoveka u čamcu. Jedan sedi sa jedne, a dvojica sa druge strane. Dabar struže drvo koje visi iznad klanca.
* Vladar PUNOG MESECA je Rx URAN 6° BIKA Izmučeni, nag čovek visi na drvenom krstu obešen za noge, a krv curi niz njegovo telo. Dobro odgojena krava, pase travu u senci dva drveta.
* IC lunacije 20° RIBA Mesečev srp izviruje iza oblaka u kome sevaju munje. Čovek šeta kroz mrak sa starim fenjerom u ruci.
Vladar IC-a lunacije Rx NEPTUN 17° RIBA Oficir sa mačem u ruci, jaše bojnog konja. Konj i njegov jahač udaraju u ogradu.
* MC lunacije 20° DEVICE Noj. Čovek nosi vreće sa novcem u rukama.
Vladar MC-*a lunacije MERKUR 4° LAVA Zmija obmotana oko drveta, uzdigute glave, spremna da napadne. Dugačak, prav put.

Balansirajte svoje emocije sa individualnim. Na praktičnom nivou možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoj. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.

Da li ste dovoljno spremni za promene?
Ova misao će isplivati na površinu upravo tokom faze Punog Meseca u fiksnom vatrenom znaku Vodolije.

Znak Vodolije je povezan sa tarot kartom ZVEZDA, koja predstavlja nadu, veru, čiste i dobre namere. TRENDSETER. Naglašeni tipovi Vodolije se konstantno trude da postignu ravnotežu između mentalne i emotivne stabilnosti, u svim životnim oblastima i na svakom koraku. Zvezda je tu da podseti njihovo okruženje da nije neophodno da se uklapate u trendove da biste bili srećni, već naprotiv da se izdvajate iz gomile.

Znak Lava je povezan sa tarot kartom SNAGA. Ova karta treba da obogate i unutrašnju snagu kako bi se lakše suočili sa životnim izazovima i ponekad ostavili ego po strani. ULOGA VLADARA. Simbolizuje strast, prevazilaženje strahova, kreativnost i jake želje. Treba biti spreman prihvatiti sve ono što čovek spozna u sebi, jer se tada s većom energijom usmeravamo u nove izazove. Nužno je da pripadniici zodijačkog znaka Lav strpljivo razvijaju unutrašnju snagu kako bi se samostalno suočavali sa životnim izazovima i ponekad ostavili ego po strani.

Vreme je da uočite koje vas emocionalne teme odvlače sa planiranog puta. Ako dozvolite da vas preplavi snažan talas emocija zaista ćete uočiti uzorkei reakcije koje su najčešće dobro prikrivene. Pun Mesec u znaku Vodolije je osetljiv na vibracije koje ga okružuju, na koji način vaša emocionalna atmosfera podržava vaše potrebe? Na koji način vas drži u ustajalim vodama?

Pronalazite novu snagu tragajući za svesnim suvereninetom koji je suština znaka Lava, kako biste se oslobodili tereta prošlosti i živeli danas. Ovo je način da steknete samouverenost i sposobnost da se uzdignete nad prohtevima koje nameće svakodnevni život. Ostali faktori koji su u igri otvaraju naš um za neobično, novo i nekonvencionalno, ukazujući na načine kojima se adaptiramo menjajući fokus sa spoljne ka unutrašnjoj perspektivi.

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

PUN Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira opozicija Mesec/Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Ukoliko još uvek oklevate rešite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite sa ušuškavanjem u komfornoj zoni, pratite primere SNAŽNIH i NEZAVISNIH!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

ENERGETSKA PROMENA koja sledi uz Lunarnu eklipsu je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM