Tarot centar

Položaj Lilith u kućama natalnog horoskopa-Lilit vlada intelektom (višim instinktima), a predstavlja izopačenost samo tamo gde postoji subjektivna personalizacija…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U kući, u kojoj se nalazi Lilit, suočiti ćete se s posledicama njenih negativnih emocija. To se ogleda kroz situacije ili osobe koje će izazvati izvesnu objektivnost u vašem karakteru, makar samo kao odbranu u početku da bi se izborili s okolnostima ili osobom iz te kuće. Kao Saturn, tako i Lilit vas može ostaviti ogorčenu, u zavisnosti od ostalog dela horoskopa. Međutim, to će vas svakako primorati da budete svesniji svoje emocionalne zavisti koje su uzrok vaše nesposobnosti da se uklopite u datoj oblasti.

Kod većine proučavanih horoskopa ta rana iskustva su obično relativno brzo prevaziđena. To je verovatno zato što se putem prisilne depersonalizacije u bilo kojim okolnostima više upotrebljava intelekt, kreativnost ili nezavisnost. Koncentrisanošću na više interese ili ciljeve dolazi do emocionalnog sklada u kući u kojoj se nalazi Lilit. To može relativno glatko da prođe kod osoba koje su mentalno i kreativno razvijene.

Lilit vlada intelektom (višim instinktima), a predstavlja izopačenost samo tamo gde postoji subjektivna personalizacija, sebičnost ili pasivnost u kući koju motiviše. Kako Saturn (Lilitina paralela) disciplinuje loše organizovanu aktivnost i dovodi je u red, tako i Lilit to radi s prirodom želje. Kako je Saturn savršen, tako je Lilit ekstremna. Jedna od najistaknutijih osobina više Lilit je zapanjujuća inspiracija koja vi možete biti drugima tamo gde se Lilit nalazi. Možete intuitivno da nađete rešenje ili da budete produktivni daleko više od svojih očekivanja.

Korisnost vaše frustracije jeste u tome što više nećete biti ista osoba u emocionalnom pogledu. Možete biti malo tužniji, ali, nadam se, i malo pametniji. Nazovite to izveštačenost. Nazovite to Lilit. Da li će to kod vas stvoriti ozlojeđenost ili ne, zavisi od vas i vaše sposobnosti da napustite sujetu, a da razvijete smisao za humor, makar i uvrnut na početku. Stalno nailazim na to da Lilit negativno utiče na nas kada živimo kao niža bića na Lilitovoj tački, a pozitivno utiče kada živimo kao viša bića, što je božiji blagoslov. Ovaj pozitivni uticaj može se aktivirati samo kroz naše nelične stavove i interesovanja, podsticanje uma i mašte ili u okviru samog posla. Lilit je pozitivna u onim područjima koja osporavaju lični ego, podstiču želju zbog posla koji treba da se uradi ili službe da bi se posao obavio.

Ugaona Lilit u horoskopu, ili na drugi način istaknuta, daje vam fascinantan kvalitet, nešto slično Neptunu. Ona u kuću donosi neku vrstu iluzije kao i Neptun, što će nagristi ili zbuniti negativno, a uzdići do prosvetljenja pozitivnu i nesebičnu motivaciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM