Tarot centar

OSLOBODITE SVOJU SEKSUALNU ENERGIJU!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Da biste iskusili užitak bilo koje vrste i mogli uživati u životu, morate barem malo aktivirati seksualnu energiju u drugom energetskom centru. Bez toga će vaši pokušaji da ostvarite užitak završiti frustracijom.

1. Spojite ugodno s korisnim! Upišite, primjerice, tečaj plesa oko šipke, trbušnog plesa ili salse, jer su ti plesovi, zbog specifičnih pokreta u predjelu zdjelice, usmjereni upravo na buđenje seksualne energije. Možda ćete na početku osjećati otpor, posebno ako su energetske blokade izraženije, no kako će se energija otpuštati a tijelo oslobađati, pokreti će postajati sve spontaniji, senzualniji i prirodniji. Zavoljet ćete svoje tijelo i početi u njemu uživati. Oslobađanjem tijela vrlo brzo oslobodit će se i vaš duh i volja za životom.
2. Izađite iz zone poznatoga, igrajte se! Čak i ako ste svoju seksualnu energiju probudili, pod utjecajem rutine ona će se ponovno uspavati. Dopustite si koji put učiniti nešto zabranjeno, neku malu ludost od koje ćete osjetiti ugodnu, kreativnu tenziju u području ispod pupka. Uvijek kada se zbog nečega uzbudite, to je jasan znak da se seksualna energija u vašem tijelu probudila.
3. Budite otvoreni za ljubav. Zaljubite se! Bit će to najbolji poticaj leptirićima u donjem dijelu vašeg trbuha da se rasplešu.
4. Prepoznajte osjećaj krivnje zbog prepuštanja užicima i ne dopustite mu da vas nadvlada. Prepuštanje užicima neće narušiti vašu duhovnu čistoću, nego upravo suprotno. Vrhunski užitak uvijek donosi osjećaj blaženstva, a kada iskusite blaženstvo, dotaknuli ste nebo.
5. Budite otvoreni prema novim pristupima vođenju ljubavi. Način na koji se na Zapadu pristupa seksualnom činu (a koji je često i rutinski, kratko traje te isključuje duhovnu dimenziju) često, umjesto ka užitku, vodi u frustraciju. Kroz tantru, kao svojevrstan ritual vođenja ljubavi koji će vam pomoći da mnogo intenzivnije i dublje osjetite partnera, malo-pomalo doživjet ćete potpuno sjedinjenje s njim, ne samo na fizičkoj nego i na duhovnoj razini. Tako ćete u seksualnom činu uživati u pravom smislu.
6. I na kraju, bez obzira na godine, zadržite djelić djeteta u sebi. Dijete je sposobno vidjeti čuda u svemu oko sebe. U tim čudima krije se neizmjerna ljepota, a sposobnost njenog uočavanja (u zalasku sunca, u mirisu cvijeća, u šuštanju lišća ispod nogu) znači i sposobnost iskušavanja ugode i izravno je iskustvo božanskoga.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM