Tarot centar

Numerološki profil za broj Devet (9)-Numerologija životnog puta!Brojevi koji nas prate kroz ceo život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobe rođene pod numerološkim brojem devet su najveći filozofi među brojevima. Težnja da održite uzvišen položaj koji poseduje određene odgovornosti biće veoma izražena kod Vas. Milosrđe i odustajanje od materijalnih dobara za opšte dobro može da bude redovna pojava kod ovih osoba.

Devetka kao ličnost ima tendenciju da bude pouzdana i časna osoba bez predrasuda i sa dubokim saosećanjem prema manje srećnim ljudima. Vođeni željom da stvari učine boljima, devetke će Vam pomoći na bilo koji mogući način.

Sa takvim intenzitetom emocija, uobičajeno je da devetka pronađe svoj mir kroz umetničke i književne oblasti. Angažovanje u ovim aktivnostima daje snagu i balans devetkama za emotivno blagostanje. Osim toga društvene aktivnosti su veoma važne za ove osobe tako da će tendencija da budu dobro prihvaćene i da imaju puno prijatelja biti veoma izražena. Vrlo je bitno za pripadnike ovog broja koji teže ka milosrđu da ostave sebi mesta za smeh i opuštanje. Ključne reči i kvaliteti za osobe rođene pod numerološkim brojem devet su humanost, darežljivost, nesebičnost, obaveza i kreativno izražavanje.

Životna preokupacija za osobe rođene pod numerološkim brojem devet je da stvore saosećanje, velikodušnost i humanitaran stav. To nije uvek lako, iz razloga što može da zahteva žrtvovanje i postavljanje drugih na prvo mesto. Mnogi pripadnici ovog broja bore se sa svojim osećajem odgovornosti jer teško prihvataju da veruju da je davanje zadovoljstvo.

Nije neuobičajeno da se devetka oseti zloupotrebljeno ili iznevereno od strane drugih. Njihova ogromna velikodušnost je nešto što drugi često znaju da zloupotrebe. To se može sprečiti uspostavljanjem ravnoteže između znanja, zdravog razuma i žudnje za pomaganjem drugima. Kreativno izražavanje može ublažiti bol, koji je prouzrokovan ovim dešavanjima.

Koliko god nekada bilo teško osobama rođenim u ovom znaku, potpuno zadovoljstvo u životu neće biti ostvareno bez prihvatanja svoje humanističke prirode. Ključna stvar je razvijanje i održavanje svoje unutrašnje podrške.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM