Tarot centar

NEISKUSTVO, NEZRELOST-Ji Djing Heksagram 4 Meng Neiskustvo

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Prvo budite načisto da ne znate šta treba da činite, i akcije započinjite u skladu s tim. Ako nećete da priznate da postoji nešto što morate da naučite, ne možete ni dobiti lekciju. A vremena su takva da postoji, u svakom slučaju, mnogo toga što morate da naučite. Potražite iskusnog učitelja i zatražite od njega savet i znanje. Molba za pomoć je važna iz dva razloga. Prvo, treba da pokažete da ste marljiv i poslušan učenik,
i tako privučete prave informacije; drugo, sam proces traženja instrukcije razviće u vama predispoziciju za postojanost i istrajnost. Zivot je proces neprekidnog kretanja, promene i rasta. Ne postoji način da se on zaustavi osim da se izvede do kraja.
Neminovan rast, bez pravog uzgoja i poduke, može da se izopači i krene stanputicom. Zato, ako tražite poduku, budite spremni da je i pronađete, zatražite, a potom i pravilno primenite. Obratite se učitelju koji je vidno mudriji u stvarima koje vas zbunjuju i zatražite savet otvoreno i ponizno. Ako ne možete u potpunosti da razumete savet koji ste dobili, ili to nije ono što ste očekivali da čujete, pripišite to svom generalnom NEISKUSTVU. Da poznajete odgovor, ne biste ni pitali. Radi se o psihološkoj slepoj mrlji u vašem Ja. Iskustvo vašeg učitelja vam je za sada jedini izvor znanja.
Ako budete pritiskali svog učitelja da vam objasni svoj celokupni proces mišljenja, odbićete ga onda kada vam pomoć bude najviše potrebna.
Ukoliko savetujete druge, heksagram će vam, kao i osobi koja je zatražila pomoć, pokazati kakav stav treba zauzeti. Ako je vaš učenik neozbiljan, hoće da raspravlja, ili nije poslušan, ne trošite energiju uzalud. Imate vi važnijih problema u ovom uzavrelom svetu.

KAN, trigram duboke misterije, upinje se da ostvari sebepritisnut strahovitom težinom mirovanja gornjeg trigrama, GEN. U statičnom obliku NEISKUSTVO sugeriše da, pre nego što se progres nastavi, potrebno je da se iznese na videlo neka duboka misterija, ili neki pogrešno protumačenideo vaše prirode. Pravilan pitačev stav i njegova mentalna prijemčivost obećavaju uspeh. U stvari, kada se misterija razreši, možete
u sledećem poduhvatu doživeti ono što se zove “početnička sreća”. Ne dozvolite medutim, da vam ona udari u glavu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM