Tarot centar

Mlad Mesec u znaku Raka-Vreme je da napravite nove planove i postavite pozornicu za aktivnosti koje ćete realizovati…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mlad Mesec najavljuje početak novog ciklusa, stoga je ovo idelan čas da se posvetite ličnim ciljevima koje simbolizuje znak Raka. Poštujte svoja najdublja, najiracionalnija i najintimnija osećanja, prepoznajući osećaj smirenosti i sigurnosti, dozvolite sebi da prihvatite podršku i budite podrška ljudima koje volite. Započnite projekat koji će pomoći da poboljšate odnose sa ljudima koji su za vas važni, porodični život i emotivne odnose. Obzirom na retrogradnost Merkura koja prati ovu fazu Mladog Meseca sve informacije o prošlosti koje procesuiramo su od izuzetnog značaja za pravac u kom ste krenuli. Vreme je da napravite nove planove, i pripremite se da požnjete plodove. Koncentrišite se na nove načine za poboljšanje porodičnih tema, strpljivo gradite osećaj sigurnosti.

Period Mladog Meseca posvetite izražavanju pozitivne energije poštujući duboka lična osećanja, prepoznajući osećaj sigurnosti koji se temelji na pripadnosti porodici i dozvljavajući sebi da prihvatite i otvoreno podržite druge. Startujući sa projektima koji imaju za cilj poboljšanje porodičnih odnosa i funkcionisanja u porodičnom okruženju, sa energijom znaka Raka sada nam se pruža prilika da uvedemo značajne promene u svakodnevici koja će se pozitivno odaziti na lični život i nakon okončanja ovog lunarnog ciklusa.

Mlad Mesec je u intenzivnom trigonu sa Neptunom bojeći ovaj interval intucijom i snažnom imaginacijom koja je posebno važna za umetnički rad i dizajn, kreativan i spiritualni izraz i razvoj.
Vreme je da napravite nove planove i postavite pozornicu za aktivnosti koje ćete realizovati u naredne dve sedmice. Ova lunarna faza započinje na 5° zodijačkog znaka Raka i uosi značajne promene u živote svih koji ima aktivan kardinalni pojas od 3° – 9° (Ovan, Rak, Vaga i Jarac).
Mlad Mesec aktivira fiksnu zvezdu Tejat Posterior koja se nalazi na stopalu Kastora (smrtni Poluksov blizanac) konstelacije Blizanaca, koja pomaže izražavanje ideja na razuman i prihvatljiv način manifestujući praktičnu inteligenciju. Merkur je i dalje u fazi retrogradnosti a Mlad Mesec se nalazi na svega 2º od Merkurove stanice aktuelne retrogradnosti, te će se teme retrogradnog intervala integrisati sa temom Mladog Meseca.
Mercury Rx u trigonu sa Severnim čvorom. Merkurova retrogradnost je donela svakodnevno žongliranje starim krpljenim planovima, divljim i nesputanim, ali će do okretanja ovi planovi postati solidno organizovani i neujednačena realizacija postaje koherentnija.
Mars je i dalje u intenzivnoj opoziciji sa Uranom ali je sada u direktnom hodu i znatno agresivniji u izražavanju svojih pobunjeničkih ideja. Nakon okončanja Merkurovog retrogradnog kretanja 01.07. izuzetno je posebno povoljno vreme za prezentaciju ideja i postavljanje novih temelja koje su bile u fazi inkubacije tokom Merkurovog retrogradnoh kretanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM