Tarot centar

Mlad Mesec u znaku Lava podseća da možemo uložiti energiju i volju uz ljubav, biti aktivni i preduzimljivi….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Solarna eklipsa aktivira 00° Lava, Bika, Škorpiona i Vodolije donoseći prijatnu promenu u odnosu na proteklih desetak dana i izazovne planetarne i lunarne aspekte. Mars koji je aktiviran ovom Solarnom eklipsom može podsetiti na nedavne konflikte u odnosima koji su bili izvan ravnoteže poslednjih dana, ali i pružiti prilike da se unese ravnoteža zahvaljujući separacionom kvadratu sa Uranom na 28° stepenima znaka Ovna. Ostavite konflikte za sobom.
MLAD MESEC
Ova lunarna faza predstavlja okončanje jednog i početak novog 28-dnevnog ciklusa. Kada su Mesec i Sunce u konjunkciji sve opcije su otvorene, i povoljno je pažljivo birati nove planove za budućnost. Stare navike, prevazidjena ponašanja i uverenja koja ste prerasli poželjno je ostaviti za sobom i posvetiti se novim modelima ponašanja koja će omogućiti ravoj i napredovanje. Ovo je idelano vreme za novi početak, stoga započnite kreirajući listu obaveza za novi lunarni ciklus.
Iako snažna impulsivna priroda eklipse ne garantuje da će započeti projekti biti uspešni, a najbolji trenutak za početak i razvoj su Drugi Lunarni dan i generalno čitave prve dve sedmice Lunarnog ciklusa .

Mlad Mesec u Lavu pruža priliku da ostavite svoje strahove i brige pred tamnim vratima Raka. Sunce i Mesec se sjedinjuju na 00° Lava, stoga proverite ovaj zodijački segment kako biste sprečili eventualne ispade. Ovaj fiksni vatreni znak doneće toplinu duši, a primarni imperativ tokom narednih 30 dana su ljubav i inspiracija. Za mnoge ovo je mračno doba, ali pružaju se prilike za kreativni razvoj posebno ukoliko ste spremni da vratite sebe u prvi plan. Oslušnite sebe – vreme je.

Mlad Mesec pruža priliku da se obnovite – da se izvučete iz praznine u kojoj ne pronalazite spokoj. Fokusirajte se na aktivnosti u kojima uživate, vizualizujte dogadjaje koje dugo priželjkujete. Ovo je i period koji će doneti osveženje, oživljavanje i prijatne promene, mada osećanja mogu biti prenaglašena zbog dramatične emocije Lava. Pokušajte da se prepustite kreativnosti, ljubavi i deci, izbegavajte neplanirane troškove. Budite umereni u izražavanju sopstvenih želja i ega, jer time ugrožavate odnose.
Mlad Mesec u Lavu podseća da možemo uložiti energiju i volju uz ljubav, biti aktivni i preduzimljivi, stoga je danas idelan dan da radite vizualizaciji svojih planova.

Mlad Mesec u Lavu Ovnovima donosi moguće nove poslove, i povoljne kontakte sa pripadnicima vatrenih znakova, Blizancima se pojavljuje neko ko radi u medijima ili velikoj firmi, i ko će u velikoj meri da promeni njihov dosadašnji način razmišljanja, a Jarčevima će osujetiti planove – obzirom da su “nakraj srca”, koliko god da se trude da svoj ljubavni i porodični život dovedu u red, ne polazi im za rukom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM