Tarot centar

Merkur u Jarcu-Ambiciji za statusom i profesiji, koje mogu obezbediti sigurnost i opstanak u najtežim, najnapornijim i najsurovijim okolnostima…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ambiciji za statusom i profesiji, koje mogu obezbediti sigurnost i opstanak u najtežim, najnapornijim i najsurovijim okolnostima, što je simbolički predstavljeno zimskim zemljanim znakom, pridružuju se ideje i misli, koje rade prvenstveno na planiranju. To je Merkur u Jarcu.

Napraviti dugoročan plan, koji traži ozbiljnost, disciplinu, odgovornost i strpljivost. Većina ideja se rađa iz straha ili brige za budućnost, pa će se zato Merkur u Jarcu prvenstveno baviti ozbiljnim temama. Čućete ga kako priča o otpuštanju stotinu radnika iz fabrika. Čućete kako govori o korumpiranim zdravstevnim radnicima. On je taj koji će postaviti pitanje: „Hoće li biti posla?“, jer on mora da radi, zato što je njegov moto: bez rada nema hleba. Čućete ga i kako glasno razmišlja ili planira kako, gde i na koji način da uloži novac ili pokrene biznis, zato što je svaki novčić bezvredan ako opet nije uložen u nešto. Možete ga čuti i kako je zabrinut, jer malo toga pozitivnog vidi u narednoj godini. Nije optimista, pa ne vidi ni lek za bolest i još se više opterećuje, pa govori: „Koliko je bolesnih po bolnicama, koliko namučenih i umornih lica na ulicama, koliko promrzlih i gladnih u prihvatilištima!“ Nije mu do veselja, nije mu do radosti – kako da bude veseo kad ga realnost pritiska, pa mu dan počinje neraspoloženjem, a veče depresivnim raspoloženjem. Nervi su mu pritisnuti teretom njegove realnosti, jer Saturn ovde vlada u znaku Jarca.

Ali, ovaj Merkur je veoma aktivan i motivisan za rešavanje najtežih problema, jer Mars je u Jarcu egzaltiran. Merkur je ovde prodoran, zbog egzaltacije Marsa, izdržljiv zbog elementa zemlje, pa ako neko može mesecima ili godinama da rešava najteže i najmučnije probleme, onda je to Merkur u Jarcu. Ako neko može godinama da istrajava na planovima i ciljevima koje je sebi zadao, onda je to Merkur u Jarcu. Zbog toga, ovde imamo hladan i prodoran um, proračunat, koji se teško predaje, egzaktan i praktičan, koji je intelektualno sposoban da reši probleme, pa ga imaju i neki naučnici. Pored naučnika, tu su i političari i biznismeni, jer u njihovim karijerama i profesijama nema mesta opuštanju, a planovi treba da budu dugoročni. Merkur u Jarcu imaju i glumci i pevači koji često vremenom ulaze u neki biznis ili pre nego što su i ušli u bilo šta od ovoga, imali su ozbiljne namere, disciplinovan pristup i realan plan – „opruži se koliko si dugačak“ ili – „budi oprezan na koju ćeš stolicu sesti, jer okolo vrebaju neprijatelji koji mogu da je izmaknu.“

Zato Merkur u Jarcu imaju:

Bred Pit, glumac – odličan Merkur u Jarcu u njegovoj drugoj kući, gde se nalaze i Venera, Mesec i Mars, dok je Saturn kao dispozitor u sedištu u trećoj kući u Vodoliji, što govori o ozbiljnim planovima i povoljnim okolnostima za novac. Zato je Bred i biznismen, a Sunce u prvoj kući u Strelcu i Jupiter kao vladar Ascendenta u Ovnu daju mu veliku energiju i takmičarski pristup kad su i finansije u pitanju. Dispozitor njegovog Merkura u Jarcu je Saturn u trećoj kući u Vodoliji, pa sve ideje koje Bred ima za novac i biznis, lako pretače u dugoročne planove.

Pol Njumen, glumac – ima Merkur u Jarcu u konjunkciji s Ascendentom (Jarac); jedan praktičan i ozbiljan mentalni sklop, koji koristi za postizanje uspeha i sigurnog statusa i karijere, jer je Saturn kao dispozitor Merkura i vladar Ascendenta u desetoj kući, u prodornoj i izdržljivoj Škorpiji. On je uzeo ozbiljno život u svoje ruke, mada je znao često da privlači pažnju na sebe svojim ekscentričnim ponašanjem, jer je imao Sunce u prvoj kući u Vodoliji.

Tajger Vuds, igrač golfa – ima Ascendent u Devici, a Merkur kao vladar u Jarcu, pa ko može biti više precizan, strateški orijentisan, što je potrebno za golf, od jedne Device, čiji Merkur ide u znak Jarca? To je zaista njegov talenat, jer je Merkur u konjunkciji s vrhom pete kuće, a kako je Jarac na vrhu ove kuće, Tiger ima ideju da svoj talenat iskoristi za budućnost, status i profesiju. I, on je postao profesionalni golf-igrač, a kako je njegov Saturn kao dispozitor Merkura u znaku Lava, na taj način je privukao pažnju na sebe, stekao slavu i uspeh.

Al Kapone, gangster koji je obeležio 20. vek – ima Merkur u Jarcu u desetoj kući, tako da je svoje ideje i planove koristio za pitanje statusa i karijere. Bio je gangster, ali i biznismen s tajnovitom i prikrivenom Ribom na Ascendentu, dok je Jupiter kao vladar otišao u opasnu osmu kuću, koju je koristio za ličnu ekspanziju i bogaćenje, ali kroz opasne i prikrivene poslove (Ribe na Asc, Jupiter u osmoj kući u Škorpiji). Izuzetno pronicljiv, prodoran, ali i lukav za svoje lične uspehe. Setimo se koliko je bilo teško da ga osude i koliko ga je ovaj Jupiter u osmoj kući „vadio“ iz vrlo opasnih situacija. Međutim, Saturn kao dispozitor Merkura odlazi u dvanaestu kuću, u Ribe, pa je posledica svega toga nepovoljna i kobna za njega.

Aristotel Onazis, biznismen – Ascendent u Ribama, ali Jupiter kao vladar u drugoj kući novca i finansija, i to u produktivnom znaku Bika, što ukazuje na materijalno obilje. Možda je on bio čovek koji je od malih nogu maštao o velikom bogatsvu, vilama, luksuzu (Jupiter u drugoj kući u Biku). Naravno, Merkur je u desetoj kući u Jarcu, pa opet tačni i dugoročni planovi i ideje, ulaganja u trgovinu i biznis, što Jupiter kao vladar Ascendenta u Biku pozdravlja, umnožava i širi.

Luj Paster, naučnik – Ascendent u Vagi, ali Venera, kao i Merkur, u trećoj su kući u Jarcu, gde se nalazi i Sunce. Treća kuća je kuća intelekta, svih intelektualnih aktivnosti, učenja i obrazovanja, pa ovde imamo osobu s jakim, ozbiljnim i naučnim intelektom, u čemu Paster pronalazi svoje zadovoljstvo (Venera u trećoj kući i Vaga na Ascendentu), ali i skreće pažnju na sebe, postiže uspeh i slavu, jer je i Sunce u ovom društvu planeta. Bio je predavač, a svoje učenike je stalno podsećao da su rad i disciplina najvažniji. Tipično za Merkur u Jarcu u trećoj kući. Saturn je kao dispozitor Merkura otišao u sedmu kuću, pa njegova supruga postaje i njegov najbliži saradnik.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM