Tarot centar

Mars u Biku-U Biku, Raku i Vagi, Mars je “slab” pa su te osobe uglavnom miroljubive i pasivne….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mars, planeta akcije i seksualne energije. započeo je svoj tranzit kroz zodijački znak Bika, znak užitka i materijalne sigurnosti , odraziti na vaš lični plan posebno ukoliko imate ličnih planeta ili tačaka u Zemljanim znacima (Bik, Devica, Jarac).
Mars, simbol inicijative, radne energije i borbe, ima snažan izraz u Ovnu, Škorpionu i Jarcu, znacima koji važe za najambicioznije i najuspešnije, stoga su ljudi koji u svom natalnom horoskopu imaju ove pozicije dinamični i impulsivni (Mars u Ovnu), samouverene i vrlo aktivne na ljubavnom planu.
U Biku, Raku i Vagi, Mars je “slab” pa su te osobe uglavnom miroljubive i pasivne i uvek očekuju neku inicijativu od svog partnera.
Ipak, snagu planete agresije nije moguće tek tako ukrotiti. Zbog toga možemo da budemo neprijatno iznenađeni nepredvidivom reakcijom neke na izgled “mirne” osobe iz naše okoline koja u svom horoskopu ima slabu poziciju Marsa. One često naizgled imaju problema pri ostvarivanju svojih ciljeva iako znaju da budu prilično svojeglave, uglavnom u vezi sa nekim nevažnim pitanjima. U ženskom horoskopu Mars simbolizuje njen tip muškarca a u muškom muževnost i način na koji je pokazuje

OVAN Vaš vladalac Mars u vašem drugom astrološkom polju, u dobrom aspektu sa Neptunom, planetom zanosa i inspiracije, donosi vam uspeh naročito ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću. Loš aspekt sa Saturnom, planetom prepreka i teškoća može nepovoljno da utiče na vašu finansijsku situaciju.

BIK Mars u vašem znaku obrazuje dobar aspekt sa Plutonom u vašem devetom polju što u vaš život može doneti staru ljubav ili starijeg partnera. Moguć je nastavak, proširenje ili početak saradnje sa strancima. Loš aspekt između Marsa i Saturna ne ide vam na ruku ako se bavite politikom ili ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI Sa slabim Marsom u vašem dvanaestom astrološkom polju, simbolu tajnih neprijatelja i prepreka, možete se naći u situaciji da imate problema u komunikaciji sa prijateljima i saradnicima. Povedite računa šta kome pričate i šta potpisujete.

RAK Mars, vladalac vaših astroloških polja ljubavi i karijere u jedanaestom polju, u lošem aspektu sa Saturnom, vladaocem vašeg polja partnerskih odnosa i braka, nepovoljno utiče na vaš emotivni život. Dobar aspekt sa Neptunom može vam doneti susret sa umetnikom.

LAV Mars, simbol akcije i agresije, prelazi preko vašeg vladaoca Sunca i Venere, planete ljubavi i novca, u desetom astrološkom polju, što vam može doneti sukobe sa autoritetima, bilo na poslu ili u porodičnom krugu. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

DEVICA Mars, vladalac vašeg astrološkog polja mentalnog stanja i komunikacija u devetom polju, upozorava da povedete više računa u saobraćaju, naročito ako ste vozač, ali i da pazite šta kome pričate i šta potpisujete. Takođe, vaš nervni sistem biće osetljiviji.

VAGA Planeta koja upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, Mars prelazi preko Bika, znaka u koji pada vaše osmo polje koje simbolizuje opasnosti i strast, opominje vas da u ovom periodu ne ulazite prebrzo a ni olako u veze tajnog karaktera.

ŠKORPIJA Vaš vladalac Mars u sedmom astrološkom polju, gde se već nalaze Sunce, simbol seksualne energije i Venera, planeta uživanja, obogatiće vaš ljubavni život čineći ga još uzbudljivijim. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam novčane dobitke.

STRELAC Mars, vladalac vaših astroloških polja prepreka, problema, ljubavi i kreativnosti, u šestom polju ukazuje na mogućnost problema na poslu sa saradnicima i kolegama. Možete imati problema zbog partnerove posesivnosti i ljubomore.

JARAC Vladalac vaših astroloških kuća doma i prijatelja, Mars u petom polju, u lošem aspektu sa vašim vladaocem Saturnom ukazuje na zahlađenje u emotivnim odnosima, naročito sa jednom Škorpijom.

VODOLIJA Vladalac vašeg polja mentalnog stanja, Mars, u četvrtom polju u lošem aspektu sa vašim suvladaocem Saturnom,upozorava na pojačanu tenziju u vašem domu i moguće rasprave sa članovima familije.

RIBE Mars, vladalac vaših polja novca, ljubavi i inostranstva, prelazi preko vašeg trećeg polja donoseći vam mogućnost da na nekom kraćem poslovnom putovanju, najverovatnije u inostranstvu, upoznate osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM