Tarot centar

Mars kvadrat Jupiter tranzit/Kardinalni T krst

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovi dani su prilično nepovoljni za rizične poduhvate iako ćete osećati samo fantastičan nalet optimizma. Želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti sa sukobljenim stranama na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci.
Obuzdajte sklonost ka rasipnosti i lošem rasudjivanju. Prisutna je i podložnost uplitanju u pravne neprilike, opasnos od gubitaka ili, u ekstremnim slučajevima, čak i hapšenju. Bićete skloni precenjivanju sopstvenih snaga prilikom suprotstavljanja protivnicima, kao i špekulacijama i upuštanju u kockanje za koje nije baš najpovoljniji trenutak. Ovo nije dobro vreme za pokretanje sudskih parnica, jer će se okončavati na vašu štetu. Pa ipak, ovaj aspekt razvija snagu ličnosti, upućuje na izbegavanje osuda i budi hrabrost u suočavanju sa životnim preprekama.
Pod ovim izazovnim tranzitom ne morate obavezno da se suočite sa teškoćama, osim ako ne radite na realizaciji vaših ličnih ambicija bez obzira na to kako će to da utiče na druge. Ako se vaš ego suviše zavede možda ćete morati i da plaćate cenu za to. Čak i da trenutno imate puno samopuzdanja, to ne znači da imate pregled svega ili da ste potpuno iskreni u svakom pogledu.
Potražite zlatnu sredinu, počnite novi projekat i pokušajte da motivišete ljude oko vas. Verovatno će biti potrebno da krenete na duže putovanje ili da se suočite sa fizičkim izazovom. Možda ćete se posvetiti socijalnim pitanjima, ali ćete obratiti pažnju na sve detalje i izbegavati da gradite kule u vazduhu. Skloni ste da previdite teškoće i da se opustite u lažnom osećanju sigurnosti. Ako izložite dobro osmišljen plan šanse za uspeh su solidne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM