Tarot centar

Ljudi Plutona-Detektiv, kriminolog ili kriminalac, psihoanalitičar, berzanski špekulant…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pluton je otkriven tek 1930. U staroj mitologiji Pluton je bio bog Hada, vladalac smrti. Pluton je muška planeta, sama po sebi zloćudna. On vlada podzemnim svetom, nastajanjem materije. Dobro aspektovan Pluton pomaže otkrivanju grešaka i nepravdi. Obnavlja dobre ideje.

Karakteristike Plutona: Anonimno, izdajničko, zatvoreno, degeneracija, rasturanje, enigmatično, budalasto, grob, krivica, nezainteresovanost, nemoralno, besmrtno, opsceno, omraženo, strasno, sadističko, seksualno, nenormalno, nemoguće, beskrupulozno, nepoznato.

Zanimanja: Detektiv, kriminolog ili kriminalac, psihoanalitičar, berzanski špekulant.

Znakom Škorpiona vladaju Mars i Pluton. Iako je ovo ženski vodeni znak, ipak je za njega prikladniji pridev “vatre koja teče”. Izraziti tipovi ovog znaka imaju neverovatnu prodornost pogleda. Raspoloženost za borbu i principijelnost u stavovima je druga odlika ovog znaka. Izgledaju bojažljivi i ćutljivi ali je to samo prividnost. U njima se krije veliki broj ideja i planova. Stalno tvrde da ih niko ne može shvatiti da oni to ne žele, jer oni poznaju dovoljno sebe i znaju da su sveznalice koje ne primaju tuđe savete. Znak Škorpiona nosi tri posebna obeležja: najinteligentniji, najintuitivniji i najčešće genijalni.

Često precenjuju sebe i svoje mogućnosti, ali su veoma uporni. Vrlo dobri su organizatori i rukovodioci. Često očajavaju jer im se planovi ne ispunjavaju, sve svoje probleme rešavaju sami i ne traže pomoć. U ljubavi su veoma strastveni. Kvaliteti su im postojanost i snažna volja a mane svirepost i ljubomora. Pre nego što se upuste u posao oni treba da nauče da primaju kritike isto tako lako što i daju jer u ponekim sugestijama prijatelja se kriju dobre ideje koje se mogu iskoristiti.

Nisu rodjeni za timski rad jer strpljenje i takt su osobine sa kojima ih priroda nije obdarila. Imaju naglašene predispozicije za hirurgiju, saobraćaj, fizičke nauke, politiku. Po inerciji oni se upuštaju u umetnosti ali to možda nije baš najbolja oblast koja bi bila predodređena za njih.
Brojevi vezani sa dobrom srećom su dva, tri i devet a povoljni dani su ponedeljak utorak i četvrtak a njihova boja je crvena. Poznate ličnosti rođene u ovom znaku su Danton, Pikaso, Vuk Karadžić, Njegoš, Bora Todorović, Kristina Kovač, Ljubiša Samardžić, Đorđe Marjanović, Bora Đorđević, Miloš Crnjanski.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM