Tarot centar

LINIJE-Ji Djing heksagram 7 Shih Vojska

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Vojska se podiže kroz disciplinu. kada nje nema nesreća preti. Pre nego što krenete u akciju, budite sigurni da su vam želje vredne budućeg uloženog truda, jer se u suprotnom nećete moći održati na svom položaju. Budite takođe sigurni da ste se dobro organizovali. Bez reda će vaše delatnosti završiti u haosu i nesreći. Disciplina je ovde ključ za uspeh.

9 na drugom mestu: General usred vojske – sreća bez greške. Kralj ga odlikuje tri puta. U odličnoj ste poziciji da komunicirate s drugima. Pošto vam prilike idu na ruku, doživećete veliku sreću i primiti priznanja od svojih nadređenih.

6 na trećem mestu: Mnogo vođa – mnogo leševa. Nesreća. Oseća se nedostatak vizije i vodstva. Bilo da su u pitanju divergentni ciljevi među ljudima ili nesposobnost postojećeg vođe, rezultat je isti: nesreća.

6 na četvrtom mestu: Vojska se povlači u pravo vreme. Nema greške. Prepreke pred vama su nepremostive. Boriti se s njima je beskorisno. Povlačenje je sada najbolji manevar.

6 na petom mestu: Divljač luta poljem – treba je uhvatiti. Nema greške. Najstariji sin zapoveda; najmlađi sin uklanja leševe. Istrajnost
vodi u propast. Oslonite se na savet iskusne osobe u ispravljanju situacije. Ta osoba mora da bude odmerena u ponašanju, jer bi suprotno vodilo u nesreću. Neiskusne i zanesene osobe su neprikladne da preuzmu vođstvo koje treba da je promišljeno i kontrolisano.

6 na vrhu: Veliki princ izdaje zapovesti i dodeljuje zemlju. Ne treba upošljavati obične ljude. Postigli ste svoj cilj. Dok utvrđujetesvoj nov položaj, proverite da li su vam težnje usklađene sa istinskim ljudskim vrednostima. Nedolične osobe ili ideje treba postaviti na njihovo pravo mesto. Ne dozvolite im da se mešaju u vaše poslove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM