Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 63 Chi Chi Punoća, Potpunost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Točkovi na kočijama se lome i on je ukvasio rep. Nema greške. Kako napredujete sa svojim planovima, pritisci jačaju, a vi bi da ponovo razmislite o svemu. Suočite se sa činjenicom da na vas snažno utiču događaji koje ste pokrenuli. Ali, to vam neće naškoditi, pošto ste generalno korektni.

6 na drugom mestu: Žena gubi zavesu sa prozora kočija. Ne treba da je traži, jer će je posle sedam dana ponovo dobiti. Iznenada ste se našli na otvorenom, bilo svojom zaslugom ili sticajem okolnosti koje su van vašeg domašaja. Ne činite ništa. Nemojte se sakrivati, ne pokušavajte da se sklonite. Bićete neko vreme na vetrometini, ali će proći.

9 na trećem mestu: Slavni predak” je napao zemlju demona i osvojio je posle tri godine. Obični ljudi ništa ne učine u takvim situacijama. Sada je moguće ostvariti jedan vrlo ambiciozan cilj. On će vas iznuriti i oduzeti vam dosta vremena. Ako ste uvereni da je vredan utrošenog vremena, uspeh je vaš. Međutim, vodite računa da angažujete samo najspremnije pomagače.

6 na četvrtom mestu: I najbolja svilena odeća pretvara se u krpe. Budi oprezan tokom celog dana. Situacija je pomalo trula. Pazite gde stajete.

9 na petom mestu: Istočni sused žrtvuje ovna, ali postiže manje od zapadnog suseda koji prinosi skromnu (ali iskrenu) prolećnu žrtvu. Nemojte se razmetati ličnim uspesima i veličinom. Pronađite istinsku sreću u jednostavnosti života. Postići ćete više uz pomoć malih napora nego razmetanjem snage.

6 na vrhu: Ukvasio je glavu – nevolja. Pokrenuli ste značajne stvari. Nemojte misliti da će one nastaviti svojim tokom dok vi sedite skrštenih ruku. Ovakav pristup je istovremeno i tašt i opasan. Preuzeli ste odgovornost, i sada je ispunite ukoliko ne želite da izazovete opasnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM