Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 57 Sun Nežnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Napredovanje i povlačenje. Pravična istrajnost ratnika donosi dobitak. Ako, neodlučni i Zbunjeni, lutate naokolo i nedisciplinovano se ponašate, ne možete uticati ni na šta. Donesite odluku i nje se pridržavajte.

9 na drugom mestu: Probojni vetar pod krevetom. Traže se usluge od mnogih gatara i vidovnjaka. Sreća bez greške. Prikriveni motivi, slabosti ili predrasude ugrađeni su duboko u temelje ove situacije i odatle vrše uticaj na tok događaja. Njih treba izvući na svetlost dana i obračunati se sa njima. Jednom kada to učinite, ostvarenje cilja vam je nadohvat ruke.

9 na trećem mestu: Ponovljeno probijanje. Sramota. Ljudi koji previše odugovlače sa izvršenjem nekog zadatka, prepuštajući se maštanjima o mogućim posledicama, i drugim fantazijama, gube inicijativu i sposobnost da utiču na stvari. To donosi poniženje.

6 na četvrtom mestu: Kajanje nestaje. U polju su uhvaćene tri vrste divljači. Energična akcija doneće dobre rezultate. Sve svoje potrebe ćete zadovoljiti ako se skromno ali samopouzdano suočite sa preprekama.

9 na petom mestu: Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Sve je povoljno. Loš početak, ali dobar kraj. Tri dana pre promene; tri dana posle promene. Sreća. Ako želite da ostvarite ciljeve i izmenite situaciju, morate biti posebno budni i oprezni. Mada će se na početku javiti problemi, sve će biti dobro na kraju. Uprkos povoljnim predskazanjima, čak i kada promenu uspešno privedete kraju, treba s vremena na vreme ponovo da rezimirate rezultate.

9 na vrhu: Proboj ni vetar pod krevetom. On gubi svoju imovinu i sekiru. Istrajnost donosi nesreću. U pokušaju da dokučite sve mnogobrojne mogućnosti ove situacije, potrošili ste energiju koja vam je bila potrebna da izvršite uticaj. Obimno znanje ne znači ništa bez odlučne akcije. Negativnosti se više ne mogu sprečiti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM