Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 51 Chen Grom

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 nadnu: Grom dolazi uz urlik koji ledi srce. Potom se pretvara u bučnu radost. Sreća. Neočekivani događaj će vas uplašiti. Doživećete ga kao opasnost i proći kroz sva ona stanja koja prate opasne situacije. Kada se iskušenje okonča, biće to za vas veliko olakšanje. Ishod će biti sretan.

6 na drugom mestu: Grom se približava. Nevolja na domaku. On tužno ostavlja svoje dragocenosti i odlazi među devet brda. Ne treba da ih traži, jer će ih posle sedam dana ponovo dobiti. Jedan kataklizmičan potres naneće vam velike gubitke. Nemojte pružati agresivni otpor pošto time ništa nećete postići. Povucite se iz opasne situacije. Postanite nepristupačni. Vremenom ćete nadoknaditi štetu.

6 na trećem mestu: Grom zastrašuje. Ako navede čoveka na delanje – nema greške. Jedan spoljašnji udarac sudbine staviće na probu vašu unutrašnju snagu. Trudite se da po svaku cenu održite staloženost. Učinite sve što je neophodno da biste ublažili opasnost.

9 na četvrtom mestu: Posle groma – blato. Potresni događaj će vas skameniti. Razlog tome je vaša zbunjenost, zbrkanost i nepripremljenost. Ne možete napredovati pod takvim okolnostima.

6 na petom mestu: Grom čas odlazi, čas dolazi. Nevolja na domaku. Brižno razmišljanje sprečava gubitak, ali ima poslova koji ne trpe odlaganje. Potresi će se nastaviti i vi ćete biti suočeni sa problemima i teškoćama bez kraja i konca. Možete preživeti ova vremena tako što ćete se aktivno menjati u skladu sa spoljašnjim promenama i tako ostati centrirani iznutra i spolja.

6 na vrhu: Grom donosi nered i ljudi unezvereno gledaju oko sebe. Napredovanje donosi nesreću. Ako grom ne utiče na nas, već na naše susede – nema greške. Ogovaranje braka ne može se izbeći. Svet je uzdrman SNAŽNIM POTRESIMA koji unose nered u čitavo društvo. Ne možete se sami boriti sa takvim vremenima, a oni koji su u njih uključeni su i sami previše pometeni da bi mogli da reaguju prikladno. Povlačenjeje najbolji put, mada može da izazove kritiku onihkoji nemaju razumevanja za to.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM