Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 43 Guai Odluka

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Na dnu: Bez obzira na vašu čvrstu odluku, početak je uvek težak i opasan. Budite sigurni da ste dorasli zadatku. Jedna greška bi sada mogla da vas strahovito košta. Bilo bi bolje ponovo razmisliti o svemu.

Na drugom mestu: Najbolje bi bilo da sada neprekidno razvijate oprez i unutrašnju snagu. Budite oprezni kao da ste neprekidno u opasnosti. Kroz povišenu svesnost vi postajete dovoljno sigurni u sebe da možete da prevazidete sve.

Na trećem mestu: Svoju borbu morate voditi sami. čak i ako vam čitava okolina pruža podršku, bitka je ipak samo vaša. Da biste prevazišli teškoću, morate joj se na trenutak prepustiti. Saginjanje kičme ne izgleda lepo i bićete u prvi mah neshvaćeni, ali vaše ponašanje na kraju neće biti za osudu.

Na četvrtom mestu: Probijajuči se napred, nailazite na prepreku za preprekom. Došli ste do stadijuma kada se više ne možete zaustaviti. Ako biste u ovim teškim vremenima dozvolili drugima da vode, vaši bi se problemi rešiti. Ovakav savet je, medutim, besmislen, jer vi ne želite da budete vodjeni!

Na petom mestu: Ako ste nameriti da zbacite protivnike sa moćnih položaja, potrebno je da donesete veliku ODLUKU s nepokolebljivom rešenošču, Koreni opozicije sežu duboko i, ukoliko nisu potpuno uništeni, ponovo će ojačati. Uspećete ako budete savršeno spokojni.

Na vrhu: Opasnost dolazi od zrna zla u vašem Sopstvu, možda od neke samoobmane ili uobraženja koja vas zaslepljuje. To će vas navesti na grešku upravo onda kada budete mislili da možete da se opustite u svojoj odlučnosti, i nastavite bez pomoći. Nesreća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM