Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 4 Meng Neiskustvo

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Kažnjavanje je korisno ukoliko uklanja neznanje i okove duha. Ali, preterano kažnjavanje donosi kajanje. Ovde nedostaje disciplina. Odnos prema poslu koji treba obaviti, nije dovoljno ozbiljan, pa zato ni atmosfera ne pogoduje pravilnom napredovanju. Ipak, nemojte smetnuti s uma da previše ograničavanja vodi u nestvaralački ćorsokak. Pridržavajte se uputstava samo utoliko da sprečite da stvari krenu pogrešnim tokom.

9 nadrugom mestu: Ljubaznost prema nezrelima donosi sreću. Ženidba donosi sreću. Sinovi su sposobni da preuzmu vođenje domaćinstva. Osoba u ovom položaju je razvila u sebi jedno istinsko prihvatanje svega što je ljudsko – u svoj svojoj ludosti i lepoti. Takva osoba može da vodi druge mudro, saosećajno i nadahnuto, i dostigne slavu koju uživaju veliki i mudri istorijski lideri.

6 na trećem mestu: Ne uzimaj ženu koja, kada vidi imućnog čoveka, ne može da se obuzda. Ništa ne uspeva. U opasnosti ste da, nesmotreno se približivši onome što tako žarko želite, izgubite sebe. Bez snage karaktera i jake individualnosti ne možete postići ništa značajno u životu.

6 na četvrtom mestu: Tvrdoglavost i nezrelost vode u kajanje. Fantazije i opsesije će vas uništiti. Vaš stav prema onome šta se stvarno u životu dešava nije realan, i zato ne možete ni da budete podučeni. Bićete spaseni tek pošto iskusite u potpunosti poniženje koje će uslediti.

6 na petom mestu: Mladalačko neiskustvo donosi sreću. Kada zatražite pomoć sa stavom bezazlenog prihvatanja, bićete sigurno nagrađeni. Sreća.

9 na vrhu: Kada se mladalačka nezrelost kažnjava, ne sme se grešiti. Dobit leži u sprečavanju grešaka. Neiskusna osoba, kada greši, treba ponekad da primi kaznu da ne bi skrenula sa pravog puta. Kazna ni u kom slučaju nije sama sebi cilj, već je korisna u smislu sprečavanja daljih prekršaja i održavanja pozitivnog stava.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM