Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 38 Kuei Protivrečnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Kajanje nestaje. Ne idi za zalutalim konjima, jer će se oni sami vratiti. Iako se viđa sa zlim ljudima, on ne greši. Javila se otuđenost medu elementima koji prirodno pripadaju jedno drugom. Nemojte pokušavati da uspostavite jedinstvo silom. Dopustite stvarima da se prirodno vrate u prvobitan sklad. Ne brinite. Stvari će se rešiti same od sebe. Ako vam neko predloži nešto nedolično, hladan tuš će učiniti čudo.

9 na drugom mestu: On susreće gospodara u tesnom prolazu – nema greške. Neočekivani ili slučajni susret sa nekom važnom idejom ili osobom biće vam od koristi. Ovde će spontana privlačnost umešati prste. Unapred isplaniran pristup bio bi nezamisliv i nemoguć.

6 na trećem mestu: Zaustavljaju mu kola i tuku volove. Njemu odsecaju kosu i nos. Početak loš, ali je kraj dobar. Nedaće će se gomilati, a ljudi vam se suprotstavljati na svakom koraku. Mada je početak loš, nije isključen dobar kraj. Držite se onoga u šta verujete i udružite sa nekim sposobnim pomagačem, pa će se stvar dobro završiti.

9 na četvrtom mestu: Otuđen i usamljen, on sreće velikog čoveka i među njima se razvija poverenje. Opasnost, ali bez greške. Sami i izolovani pred opozicijom, susrešćete nekoga s kim ćete podeliti uzajamnu unutrašnju privlačnost. Među vama će se razviti obostrano poverenje i opasnosti ćete savladati zajedničkim snagama. Iz ove saradnje mogu se roditi značajna postignuća.

6 na petom mestu: Kajanje nestaje. Saputnik progriza meso. Šta ga može sprečiti da napreduje? Usled atmosfere sveopšte PROTIVREČNOSTI i opozicije, vi ne prepoznajete osobu koja bi vam mogla iskreno pomoći. Vama će se ta osoba razotkriti, uprkos nepoverenju koje je zamaglilo vaše viđenje. Saradnja na ostvarenju zajedničkih planova donosi sreću.

9 na vrhu: Otuđen i usamljen, vidi vepra pokrivenog blatom i kola krcata demonima. Prvo nateže luk, potom ga odlaže. Nije razbojnik, već je došao da se udvara. Ako kiša počne da pada tokom napredovanja, uslediće sreća. Nesporazumi i nepoverenje učinili su da izgubite svaku perspektivu. Svoje prave prijatelje vidite kao neprijatelje i branite se od njih. Vremenom ćete, međutim, sagledati svoje greške i napetost će popustiti. Kada PROTIVREČNOST dostigne vrhunac, ona počinje da opada. Sreća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM