Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 37 Chia Jen Porodica

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Porodično boravište je ograđeno – kajanje nestaje. Ukoliko u svojim odnosima ili nastojanjima, još na samom početku uspostavite jasne uloge i dobro definisane sisteme, sve će se glatko odvijati čak će i prilike koje bi inače dale povoda za svađu, proći bez kajanja.

6 na drugom mestu: Žena ne sme da juri za svojim ćudima, već mora da pazi na domaćinske dužnosti. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Nemojte se predavati impulsima. Ne grabite ništa silom. Uzdržite se od akcija koje nemaju veze sa vašim neposrednim poslovima. Sreća sada proizilazi iz zadovoljenja neposrednih potreba PORODICE.

9 na trećem mestu: Kada članovi porodice oštro govore (jedni drugima), dolazi do kajanja. Ozbiljnost donosi sreću. Ako se žena i deca podsmevaju, nesreća je neizbežna. Da bi se uspostavio red u situaciji, treba ići stazom umerenosti. Potrebno je učiniti kompromis između nemarne popustljivosti i stroge discipline. Međutim, ukoliko ste neodlučni, daleko je bolje biti previše strog nego dozvoliti da se uloženi napori rasplinu u haosu popustljivosti.

6 na četvrtom mestu: Žena obogaćuje domaćinstvo – velika sreća. Ako se obrati pažnja na detalje u vezi sa ekonomijom situacije, uslediće sreća. Svaki skroman i ponizan pokušaj da se doprinese blagostanju ljudi, biće nagrađen uspehom.

9 na petom mestu: Kralj se približava svojoj porodici. Nema razloga za brigu. Sreća. Ogromna ljubav struji u odnosu između vođe i njegovih sledbenika. Nema razloga da se izbegava otvorenost. Sreća proističe iz njenog blagotvornog uticaja.

9 na vrhu: Iskrenost i dostojanstvo ulivaju poštovanje i donose sreću. Vi ćete napredovati u ličnom razvoju. Vaš osećaj odgovornosti prema sebi i drugima doneče vam sreću i uspeh. Bićete priznati i poštovani zbog svojih uvida i savesnih dela.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM