Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 36 Ming Ji Zalazak Sunca

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Pomračenje svetlosti za vreme leta primorava ga da savije krila. Kada sledi svoj put, pravi čovek može tri dana da ne jede, ali mnogi će ga ogovarati.

6 na drugom mestu: Pomračenje svetlosti ranjava ga u levo bedro. Konji mu odlaze u pomoć. Sreća.

9 na trećem mestu: Iako je svetlost pomračena prilikom vojnog pohoda na jug, ipak je uspela da zarobi vođu buntovnika. Treba izbegavati
istrajnost koja vodi upreterivanje. Suočili ste se sa uzročnikom dosadašnjeg pogrešnog razmišljanja. Okolnosti su takve da bez napora možete zgrabiti kontrolu nad situacijom. Ipak budite pažljivi. Opasno je naprečac odbaciti stari, duboko uvrežen oblik ponašanja.

6 na četvrtom mestu: On prodire u levu stranu grudi i vidi srce pomračenja svetlosti. Odlazi kroz dvoriš nu kapiju. U dobroj ste poziciji da jasno sagledate trenutnu situaciju. Ako vam se čini beznadežnom i crnom, što ona verovatno i jeste, sada je konačno vreme da pronađete izlaz iz nje.

6 na petom mestu: Pomračenje svetlosti princa Đija. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Vi očigledno igrate važnu ulogu u ovoj situaciji, a opet niste u skladu sa njom. Niste u stanju da se uhvatite u koštac sa elementima koji se protive vašim načelima. Prikrijte svoje ideale i naizgled se pokorite postojećim silama. Na kraju ćete biti nagrađeni.

6 na vrhu: Ništa ne može da rasvetli tamu. Pošto se popeo na nebo, on se uvlači u zemlju. Tekuća faza je pri kraju. Loša vremena su iščezla sama od sebe i ostaće samo kao uspomena. Oni koji su nekada kontrolisali situaciju pašče u zaborav.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM