Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 35 Chin, Napredak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Kada se napredak suoči sa preprekom, pravična istrajnost donosi sreću. Odgovoriti plemenitošću na nedostatak poverenja ne vodi u grešku. zaustavljeni ste u napredovanju jer ostali nemaju poverenja u vas. Ne pokušavajte da ljutito terate po svome. Ostanite mirni i ponašajte se plemenito i srdačno. Usredsredite se na izvršavanje svog posla i izbeći ćete greške zbog kojih biste se kasnije kajali.

6 na drugom mestu: Kada je napredak praćen tugom, pravična istrajnost donosi sreću. Uspeh zahvaljujući Kraljici Majci. Vaš NAPREDAK nije tako potpun kao što zamišljate. Sprečio vas je jedan značajan razgovor sa osobom od autoriteta. Ipak, predstoji vam neočekivana sreća ako ustrajete u vašim naporima i ostanete besprekorni u svojim načelima.

6 na trećem mestu: Sve je u skladu – kajanje nestaje. Vaš NAPREDAK zavisi od saradnje s drugim ljudima. Uzajamno poverenje otkloniće uzroke za kajanje.

9 na četvrtom mestu: Veveričji napredak. Istrajnost može da izazove ozbiljne posledice. NAPREDAK se ostvaruje posredstvom inferiornih ličnosti ili sumnjivih sredstava. Iako je moguće napredovati na ovaj način, istina će kad-tad izbiti na videlo. Sve ovo je vrlo rizično i možete dos peti u opasnu situaciju.

6 na petom mestu: Kajanje nestaje. Ne treba brinuti za gubitak ili dobitak. Napredovanje vodi u sreću. Sve je povoljno. Bez obzira na činjenicu da se nalazite na veoma uticajnom položaju, sada je mudro delati blago, odmereno, uzdržano. Ne razmišljajte o mogućim dobicima, niti o uzmaku. Nastavite u maniru ispravnog NAPRETKA i bićete nagrađeni dobrom srećom.

9 na vrhu: Napredovanje sa spuštenim rogovima dopušteno je samo ako neko želi da kazni svoj grad. Bez obzira na opasnost, greške neće biti. Ali ako tako nastavi, doživeće sramotu. Preduzimajte oštre i agresivne mere samo kada težite da disciplinujete sebe. Stroga predostrožnost će vam pomoći da izbegnete greške zbog kojih biste kasnije zažalili. Ne pokušavajte, međutim, da istim merama utičete na druge, jer ćete patiti, poniženi u svojoj otuđenosti od ljudi.

Ovo je, po svemu sudeći, putokaz koji usmerava prema petoj, vladajućoj, liniji heksagrama, koja je u skladu sa drugom. Najverovatnije je da ćemo dobiti pomoćod neke blage osobe na vlasti ili položaju, možda žene, ili kako Leg predlaže, “materinskog kralja”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM