Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 3 Chun Početne teškoće

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Nesigurnost preovladava. Najbolje je ostati istrajan i potražiti pomoć. Izgleda da ste uspeli da savladate jednu zapletenu prepreku na samom početku svog puta. Najbolji način da privučete pomagače jeste da zadržite svoje skromno držanje. Nemojte pokušavati junačke prodore bez pomoći. Medutim, nemojte ni gubiti viziju cilja pred sobom.

6 na drugom mestu: Mnoge teškoće. On se pojavljuje na konju, pa nestaje. Nije razbojnik, već je došao da se udvara. Devojka čedno odbija njegova navaljivanja. Pristaće – deset godina kasnije. Konfuzija i teškoće rastu, pa je sada nemoguće doći do važnih odluka. Ako dozvolite nekome da vam ukaže pomoć natovarićete sebi preveliku obavezu, koja će vam kasnije dosta smetati. Zato je najbolje da sačekate da se situacija vrati na normalu pre nego što nastavite sa svojim namerama.

6 na trećem mestu: Ako lovi jelena bez pratnje šumara, lovac će se izgubiti. Pravi čovek zna da mora da ostane na mestu, jer bi ga napredovanje odvelo u kajanje. Intuitivno osečate neprilike koje vam leže na putu. Ukoliko, ne obazirući se na to, zagazite u šumu prepreka bez iskusnog vodiča, sigurno ćete izgubiti put. Ovakvo samoljublje i taština neminovno će dovesti do poniženja. Mudri čovek bi na ovom mestu izmenio svoje ciljeve.

6 na četvrtom mestu: Neodlučan, kao čovek koji se pojavljuje na konju pa nestaje, iščekuje venčanje. Kretanje donosi sreću, jer je sve povoljno. Uz malu pomoć, možda potezanjem neke veze, ciljevi se mogu postići. Naravno, onda morate priznati da nemate dovoljno snage za samostalno delanje. Ali, ako oklevate, nećete daleko dospeti.

9 na petom mestu: Teškoće u izražavanju dobrote. Istrajnost u malim stvarima donosi sreću; veliki poduhvati donose nesreću. Mada se u ovoj situaciji nalazite na položaju autoriteta, morate još mnogo toga da učinite da potvrdite sebe. Mali napori će se posrečiti. Ali pazite: ne preduzimajte nikakav veliki poduhvat. Mogao bi se lako završiti u porazu.

6 na vrhu: Neodlučan, kao čovek koji se pojavljuje na konju pa nestaje, lije krvave suze. Izgubili ste perspektivu. Više ne vidite svoje početne teškoće realistički, niti možete pronaći izlaz. To je ponižavajuće i doneće mnogo kajanja. Najbolje je da počnete iz početka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM