Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 28 Ta Kuo Spokoj

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Prostirke od bele site – nema greške. Kada se preduzima neki važan poduhvat, neophodno je još na početku obratiti posebnu pažnju na detalje. Vreme je svakako izuzetno i morate posebno pažljivo da birate pravi put i način. Biti previše pažljiv nije greška.

9 na drugom mestu: Iz sasušene vrbe izbijaju nove mladice. Starac ženi devojku. Sve je povoljno. Potražite ljude sa skromnim nastupom, ili one koji su i sami početnici, i navedite ih da vam pomognu. Tako ćete se naći u društvu osoba koji mogu da razumeju vaše ciljeve i podele s vama vaš entuzijazam. Stvari će se odvijati glatko, a situacija živnuti.

9 na trećem mestu: Slemenjača se opasno ugiba – nesreća. Skloni ste da na silu idete napred, mada, u stvari, sve vreme nailazite na prepreke koje se na taj način ne mogu otkloniti. Još gore, ne možete ni da prihvatite tudj savet jer to nije ono što biste želeli da čujete. Nesreća će neumitno uslediti.

9 na četvrtom mestu: Slemenjača je poduprta – sreća. Ako se potraži pomoć, kajaćemo se. Vi imate dovoljno snažnu viziju da svoje poduhvate uspešno privedete kraju. U traženju puta nemojte se povoditi za ljudima ili stvarima van Sopstva. Oslanjanje na spoljašnjost sada vodi u poniženje.

9 na petom mestu: Iz sasušene vrbe izbijaju cvetovi. Starica uzima mladića za muža. Nema greške, nema pohvale. U kritičnim ili značajnim vremenima ne treba se iscrpljivati vezivanjem za ideale i ignorisati stvarne činjenice. Jer, upravo te činjenice su nadgradnja koja oblikuje vaš život. Ako u svojim stremljenjima zaboravite na svoje korene, obrvaće vas nesigurnost i nećete ništa postići.

6 na vrhu: Dok je gazio preko reke, voda mu se podigla preko glave. Nesreća, ali nije njegova greška. Cilj je vredan truda, mada, da bi se postigao, traži strahovito velike žrtve. Nema krivice ako se preduzme akcija, mada treba na vreme da shvatite da su okolnosti vanredne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM