Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 25 Wu Wang Iznenadjenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Nevino ponašanje donosi sreću. Postojano i spontano delanje donosi uspeh. Pošto delate čista srca, možete verovati svojim instinktima. Sreća vam se smeši.

6 na drugom mestu: Ne računaj obim žetve dok oreš i ne misli na rod u trećoj godini dok sadiš na devičanskom tlu. Korisno je imati određeni cilj. Nemojte maštati o rezultatima ili postignućima. Bolje krenite u akciju zbog nje same, te poklonite punu pažnju onome što činite u sadašnjem trenutku. Samo na taj način ćete postići svoj cilj.

6 na trećem mestu: Neočekivana propast. Bik je sputan i odveden – dobitak za namernika, ali gubitak za vlasnika. Može vas sada sustići neočekivana i nezaslužena nesreća. Proći će. ČESTITA JEDNOSTAVNOSTI ne isključuje lošu sreću, jer takvi su sudbinski preokreti neumitni. Ipak, ne treba odbaciti jednostavnost i čestitost jer je to put do kreativnog rešavanja problema.

9 na četvrtom mestu: Nerna greške za onoga ko je pravično istrajan. Nemojte dozvoliti da na vas utiču tuđe ideje. Sada je veoma važno da verujete svojoj unutrašnjoj viziji. Poslušajte svoju intuiciju.

9 na petom mestu: Neočekivanu bolest ne treba lečiti. Proći će sama i doneti radost. To što vam izgleda kao jedan nesretan obrt događaja zapravo vuče koren iz unutrašnjih duševnih stvari. Pomoć spolja neće rešiti problem. U pitanju je unutrašnji proces. Neka priroda učini svoje. Rešenje će doći samo po sebi.

9 na vrhu: Nevino ponašanje donosi nesreću. Ništa ne uspeva. Napredovanje je sada nemoguće. čak i jednostavna i čestita akcija bi sada izazvala haos. Ne pokušavajte ništa novo i ne trudite se da ispravite stvari. Ne činite ništa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM