Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 23 Po Raspadanje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Nožica se odvaja od kreveta. Istrajnost vodi u nesreću. Vaš položaj je poljuljan. Niski ljudi su se ušunjali na mala vrata i stvorili uslove pogodne za PROPADANJE. Vreme nije naklonjeno poštenim ljudima. Jedino što možete da uradite jeste da strpljivo čekate.

6 na drugom mestu: Ivica se odvaja od kreveta. Istrajnost vodi u nesreću. Vreme zahteva najveću opreznost. Našli ste se u jednoj kompromisnoj situaciji bez saveznika. Prilagodite se prilikama najbolje što možete. Nemojte terati po svome jer bićete duboko povređeni,

6 na trećem mestu: Odvajanje. Nema greške. Okolnosti su vas dovele u situaciju gde morate da saradjujete sa nedoličnim osobama. Ako uspete da, bez obzira na sve, održite čvrstu povezanost sa uzvišenim silama, izbeći ćete PROPADANJE i osloboditi se grešaka zbog kojih biste se kasnije kajali.

6 na četvrtom mestu: Madrac se odvaja od kreveta. Nesreća. Izloženi ste opasnosti. Nesreća se približava a vi je ne možete zaustaviti. Bez prethodnog upozorenja našli ste se na pragu poraza.

6 na petom mestu: Jato riba – kao povlašćene dvorske dame. Sve je povoljno. Jedna inferiorna situacija se menja na bolje. zaraćene strane mogu se ujediniti i kroz saradnju raditi za opšte dobro. Otvara se mogućnost uspeha.

9 na vrhu. Zrelo voće niko ne jede. Pravi čovek dobija kočije; običnom čoveku propada kuća. Sile PROPADANJA su izgubile moć. Osobama sa valjanom vizijom snaga će se povratiti, i oni će zadobiti podršku. Nedolične osobe će biti poražene sopstvenim zlom, jer kada ga ne podržava moć, zlo samo sebe uništava.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM