Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 22 Pi Dražesnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Ukrašenih stopala, ostavlja kočije i nastavlja peške. Oslonjeni na sopstvene snage idite napred, i izbegavajte lažna predstavljanja, sumnjive prečice i razmetljivo ponašanje. Sada se treba osloniti na unutrašnju vrlinu.

6 na drugom mestu: On ukrašava svoju bradu. OČARANOST sama po sebi za vas nema nikakav značaj. Ona je puko ukrašavanje života. Ako pažnju poklonite sudu umesto njegovom sadržaju, u potpunosti ćete promašitt smisao trenutka.

9 na trećem mestu: Bogato ukrašen, on blista. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Sasvim ste obuzeti trenutkom OČARANOSTIi živite jednim čarobnim životom. Nemojte dozvoliti da vas to uljuljka, jer ćete doživeti nesreću. Budite istrajni u disciplini i načelima.

6 na četvrtom mestu: Potpuno ukrašen, izgleda kao krilati beli konj. Nije razbojnik, već je došao da se udvara. Možete birati između dva puta. Jedan je put društvenog ugleda i spoljašnjeg sjaja; drugi je put jednostavnosti i unutrašnje vrline. Put kontemplacije daje jednu dublju povezanost sa Sopstvom. Putem jednostavnosti ostvarićete značajnije veze sa drugima i dublju samospoznaju.

6 na petom mestu: Ukrašen šeta kroz baštu s brežuljcima, ali svila mu je lošeg kvaliteta – nemilost praćena srećom. Možda želite da ojačate vezu sa osobom kojoj se divite, ali niste sigurni da ono, što biste mogli da joj ponudite, zavređuje njenu pažnju. Međutim, vaša želja i iskreno prijateljstvo su jedino bitni. Vašoj će se vrlini odati priznanje i doživećete sreću.

9 na vrhu: Jednostavna ukrašenost – nema greške. Možete biti sigurni da čistota istinskog bića podaruje i spoljašnji sjaj. Pretvaranja, formalnosti i ukrašavanja nisu vam neophodni. Jedostavnost je vaš put. Tako nećete pogrešiti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM