Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 18 Ku Podizanje iz pepela

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Deca ispravljaju greške svojih očeva. Ako je sin sposoban, otac se oslobađa krivice. Nevolja u početku, sreća na kraju. Da bi izbegli propadanje, neophodno je da izmenite neku tradicionalnu i okoštalu strukturu koja vrši jak uticaj na vaš život. Možda osećate da bi takav preobražaj bio previše korenit. Tačno je da ovakva vrsta promene nije bezopasna, ali ako budete oprezni, čeka vas uspeh i nagrada.

9 na drugom mestu: Kada se ispravljaju greške majke, ne sme se preterivati. Postali ste svesni ranijih grešaka koje treba ispraviti. Od sada pa nadalje morate napredovati s velikom pažnjom i osetljivošću, pošto bi promene u vašem životu mogle da povrede one koji su vam dragi.

9 na trećem mestu: Kada se ispravljaju greške oca, može doći do kajanja, ali to ne podrazumeva previše krivice. Vi previše žurite da ispravite greške iz prošlosti i poletno zakoračite u budućnost. Vaše akcije biće brzoplete i ljudi će vas smatrati neuviđavnim, ali na kraju nećete ispaštati zbog toga.

6 na četvrtom mestu: Ako tolerišemo greške oca, kajaćemo se. Situacija je već neko vreme više nego neskladna, ali se stanje razdora i neslaganja toleriše, Pod ovakvim okolnostima će stvari nastaviti da propadaju.

6 na petom mestu: Ispravljanje očevih grešaka donosi pohvale. U položaju ste da preuzmete odgovornost za jednu dugo priželjkivanu reformu. Učinite to. Vaša okolina će podržati vaše napore i bićete nagrađeni i slavljeni.

9 na vrhu: On ne služi kralju ili plemićima- ono što on radi uzvišenije je od toga. Postoji mogućnost da se čitava situacija prevaziđe, Ne morate ulaziti u detalje specifičnih društvenih problema. Umesto toga se usredsredite na univerzalne ciljeve i lični, odnosno, duhovni razvoj. Oprez: nadmeno, ili pak snishodljivo posmatranje sveta, svakako će poremetiti vaš razvoj, zato vodite računa o tome!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM