Tarot centar

LINIJE-Ji Djing Heksagram 1 Ch’ien Kreativna Snaga

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Sakriveni zmaj. Ne delaj. Vreme još nije sazrelo za akciju. KREATIVNA SNAGA vam je dostupna, ali morate da sačekate pravi trenutak za delanje. U međuvremenu, ako za to postoji potreba, vucite konce prikriveno, iza scene.

9 na drugom mestu: Zmaj se pojavljuje u polju. Korisno je posetiti velikog čoveka. Povedite računa o jednoj osobi koja je aktivna u polju vaših interesa. Mada nije na položaju KREATIVNE SNAGE, zbog svog besprekornog ponašanja ona ima pozamašan uticaj. Koristilo bi vam da se udružite s njom.

9 na trećem mestu: Pravi čovek stvara celog dana, a uveče je ipak obazriv. Opasnost. Nerna greške. Jedan veliki, novi svet KREATIVNE SNAGE se otvara pred vama. Ostali će postati svesni toga i priključiti vam se u nadi da iskoriste vaš novostečeni ugled u sopstvene srhe. Pripazite se, vaša se energija može rasuti pre nego se stabilizuje! Ali, ako se budete držali dostojanstveno, čvrsto uvereni u svoju viziju, niko vam neće moći nauditi.

9 na četvrtom mestu:’Zmaj je skoro izašao. Nema greške. Vreme je da učinite izbor. Usled preobilja KREATIVNE SNAGE u vama, prinuđeni ste da odlučite da li da stupite pred oči javnosti i stavite se u službu društvu, ili da, u strogoj povučenosti, radite na svom samousavršavanju, Poslušajte glas svoga srca i nećete zažaliti.

9 na petom mestu: Zmaj leti preko neba. Korisno je posetitr velikog čoveka. Sve što sada odlučite je u skladu sa kosmosom. Vi razmišljate vrlo jasno. Vašim velikim uticajem vi delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu.

9 na vrhu: Svojevoljan zmaj će se kajati. Vaše ambicije uveliko prevazilaze mogućnosti vaše KREATIVNE SNAGE. Ako budete nastavili da forsirate
svoj san, izgubićete dodir s realnošću i kontakt sa okolinom. Nećete više znati kako da se ponašate prikladno i na kraju ćete se kajati.

9 na svih šest mesta: Pojavljuje se jato obezglavljenih zmajeva. Sreća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM