Tarot centar

Keltski horoskop/JASEN-Znate šta hoćete, a i kad ne znate, uvek znate šta nećete

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

JASEN: 25. maj – 03. jun i 22. novembar – 01. decembar

Jasen je drvo ambicije. Ljudi koji su rođeni po zaštitom jasena su obično vrlo lepi, i često uobraženi. Ipak, svima se dopadate. Obično u životu mnogo postignete upravo zahvaljujući tome.Imate veliku želju za uspehom i isto tolike sposobnosti na raspolaganju. Vaša inteligencija je gotovo intuitivna. Zbunjujete okolinu pronicljivim i veštim zaključivanjem. Ponekad vam pripišu i neke magične moći zahvaljujući vašim zaista „čudesnim“ sposobnostima.

Imate toliko razvijenu intuiciju da zaista delujete kao neko ko ume da čita misli i predviđa događaje. Interesantno je da vi zaista vrlo retko grešite, a i kada se to dogodi, brzo i lako rešavate problem i kao da se »izmigoljite« iz svake nepoželjne situacije.Ponekad ste preveliki ljubitelj lagodnog života i to na račun drugih. Vaše ponašanje nije uvek lako trpeti. Suviše volite svoj komoditet i ne obazirete se previše na to koliko druge ugrožavate kada zadovoljavate svoje potrebe.

Znate šta hoćete, a i kad ne znate, uvek znate šta nećete. Uglavnom uspevate u svemu što naumite. Uživate u uspehu i ponekad ste opsednuti slavom. Možete dostići zaista visoke položaje, jer se vi zaista trudite. Pripadate kategoriji pravih intelektualaca, najčešće sa imenom koje pre ili kasnije postane čuveno. Od toga koliko ćete uživati u slavi zavisi i od okoline kojom ste okruženi. Tako, ako i ne postignete svetku slavu i uspeh budite ubeđeni da ste omiljeni u svom društvu.

Venčavate se iz ljubavi i najčešće ste verni u braku. Čak i u brak možete ući iz koristi ali i tada čuvate vernost, i vremenom, kao da zavolite partnera. Dok se ne vežete ozbiljnije za nekog, skloni ste da idete iz flerta u flert, doživljavajuči emotivne i seksualne odnose kao neku vrstu igre. Obzirom da ste vrlo lepi i šarmantni polazi vam za rukom da budete sa vekim brojem različitih partnera i da steknete veliko ljubavničko iskustvo.Porodicu veoma poštujete i umete mnogo da se žrtvujete radi njenog blagostanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM